Domovina

Marin Miletić: Lagali su i obmanjivali ljude. Smišljeno. Namjerno. Sustavno.

Plašili su ljude virusom. Lagali su da oni koji se cijepe su potpuno sigurni. Strah je jedna od osnovnih ljudskih emocija. Pandemijska interesna skupina, ali i mnogi sustavi – koriste baš strah kako bi s ljudima manipulirali.

Čovjek koji je uplašen, koji se boji za svoj život – pristat će na mnoge stvari samo da se zaštiti. Ne trebamo osuđivati nikoga, pisao sam vam puno puta o tome – nikoga! Tako ni ljude koji iz straha nose maske koje ih ne štite od ničega možda jedino od toga da ne potamne od sunca iako je rezultat i ovoga – poprilično neestetski.

Plašili su ljude virusom. Lagali su da oni koji se cijepe su potpuno sigurni.

Pa su govorili da nije 100%, ali da je 94%. Pa su rekli da je ipak 80%. Pa su prestali govoriti.

Pa su došli do toga da kod mladih efektivnost cijepljenja nakon tri mjeseca pada na 10%. I to onih mladih kod kojih je smrtnost od ovog virusa – iznimno, iznimno mala, gotovo nikakva.

Pa su lagali da oni koji se cijepe ne prenose virus. Pa su ipak rekli da prenose. Pa su lagali s covid potvrdama i sudjelovali u širenju virusa baš kod rizičnih grupa. Pa su rekli da je cjepivo sigurno kao pijenje vode, a onda je ispalo da jedino ako je ta voda pored neke kontaminirane tvornice.

Nisu pričali o protokolu liječenja, nisu pozivali na jačanje imuniteta i na snagu preboljelih. I oni su čitali Pfizerova izvješća dioničarima gdje je Pfizer eksplicite napisao da preboljeli ne trebaju cjepivo – i namjerno prešutio ovu informaciju.

Lagali su i obmanjivali ljude. Smišljeno. Namjerno. Sustavno.

Pa su sve nas koji smo od samog početka ukazivali na njihovu agendu i koronaprofiterstvo prozivali – pogubljenima, teoretičarima zavjere. Ismijavali su nas. Difamirali. Pokušali su nas prikazati luđacima. Pritom su imali svoje podmazane znanstvenike, a negirali su razne Lauce, Ioannidise, Paveliće, Loše… ismijavali su akademike, genetičare, epidemiologe… pritom su mnogi odjednom u dvije godine kupovali si skupocjene barke, gradili bazene, uzimali skupocjene automobile i motore.

S čime? Plaćom liječnika? Fizičara? Znanstvenika? Novinara? Mogu li vam nešto obećati? Javno… Dao dragi Bog da građani Republike Hrvatske progledaju i da mi Mostovci budemo u izvršnoj vlasti. Tragat ćemo za svakim eurom, kopati po porijeklu imovine. Popadat će svatko tko je krao, primao mito i sudjelovao u koronaprofiterstvu. Živim za to vrijeme pada pandemijske mafije u Hrvatskoj. Kao i svake mafije. Dosta više tih lopina.

Dragi ljudi, ne bojte ih se.

Ta ekipa vam uopće nije strašna. Oni su vam poput onih nasilnika koji vas plaše do onog trenutka kada vi ustanete i kada oni u vašim očima vide da je s tim gotovo i da vam je svega dosta. Dragi ljudi, ne bojte ih se. To su činovnici koji su tu postavljeni da odrađuju poslove svojih gospodara.

Oni vam hodaju u strahu, gledaju u oči i one koji ih štite i nikome ne vjeruju. Oni znaju da su izdali istinu, da su u sjenama. Nemojte ih se molim vas plašiti. To su vam tigrovi od papira. Koliko god strašni vama nekada izgledali… to su vam tigrovi od papira.

Pitate me mnogi što nam mogu napraviti na jesen? Samo ono što im vi dopustite da vam naprave i ništa više od toga. Zapamtite ovo dobro. Napravit će vam samo ono što im dopustite da vam naprave.

Ja sam ponosan na sve vas koji se borite. Ponosan sam na sve vas koji se odupirete tom ludilu i nasilništvu agende pandemijske mafije. Ponosan sam jer smo mali narod velikog otpora. I ponosan sam jer duboko u sebi znam: neće uspjeti. U Hrvatskoj neće uspjeti.

Narod će pobijediti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button