Crna kronikaSvijet

LJUBAV MAJKE PREMA DJETETU: Potresna priča iz mjesta razorenog potresom. Majka dala svoj život za tek rođeno dijete!

On je ponovo kleknuo i nastavio potragu malog prostora ispod mrtvog tijela, kroz usku pukotinu. Odjednom, vrisnuo je od uzbuđenja, “Dijete! Ovdje ima dijete!”

Nakon što je potres prestao i spasioci stigli do ruševina kuće jedne mlade žene, vidjeli su njeno mrtvo tijelo kroz pukotinu. Ali njena poza je bila nekako čudna jer je klečala na koljenima kao osoba tokom molitve.

Njeno tijelo je bilo nageto naprijed a njene dvije ruke su nešto držale. Srušena kuća je polomila njenu kičmu i glavu.
Sa mnogo poteškoća, vođa tima spasioca provukao je ruku kroz usku pukotinu na zidu da bi došao do tijela žene. On je bio u nadi da bi ona mogla biti još uvjek živa. Međutim, hladno i kruto tijelo mu je reklo da je ona zasigurno već preminula.
Vođa tima kao i ostatak ekipe napustili su tu kuću i otišli da pretraže sljedeću srušenu zgradu.

Iz nekih razloga, vođa tima je odlučio da se vrati do kuće mrtve žene

On je ponovo kleknuo i nastavio potragu malog prostora ispod mrtvog tijela, kroz usku pukotinu. Odjednom, vrisnuo je od uzbuđenja, “Dijete! Ovdje ima dijete!”
Cijeli tim je radio zajedno; pažljivo su uklonjeni dijelovi srušenog objekta oko mrtve žene. Tu se nalazio tromjesečni dječak umotan u dekicu, ispod mrtvog tijela njegove majke.

Očigledno, žena je napravila najveću žrtvu da bi očuvala svog sina. Kada se njena kuća rušila, ona je iskoristila svoje tijelo da bi zaštitila sina. Dječak je još uvjek spavao mirno kada ga je vođa tima podigao.
Doktor je brzo pregledao malog dječaka. Nakon što je otvorio dekicu, vidio je mobilni telefon.

Na ekranu je bila poruka: “Ako preživiš, zapamti da te volim.” Mobitel je prelazio iz ruke u ruku a svi oni koji su pročitali poruku su plakali. Takva je ljubav majke prema svom djetetu!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button