Domovina

Dragi ljudi, nismo mi Hrvati lutke na nečijim koncima!

Nikada se nitko od tih svjetskih i tzv. EU obitelji, kako im se često voli tepati, nije došao pokloniti ogromnoj ljudskoj žrtvi u obrani Vukovara, Škabrnje, Voćina, Baćina i svih ostalih masovnih grobišta koje srpski -srbočetnički-jna- i srpskocrnogorski agresori posijaše po cijeloj HRVATSKOJ!! NIKADA! ZAŠTO? 

A naši političari redom svi, idu vani u treće zemlje i prvo što urade su polaganja vijenaca na spomen obilježja i  plamenove neznanim junacima, žtrvama nacističke Njemačke, i tako redom, kao da su sve te žrtve vrijednije spomena od pobijenih HRVATA u obrani svoje zemlje, obitelji i u krajnjem napokon slobodne , nezavisne, demokratske Hrvatske izvojevane protiv srpskog agresora koji je došao u Hrvatsku ubijati, paliti, rušiti , silovati, klati i što sve ne…

Zašto te tzv. obitelji EU nema na našim obljetnicama, ako smo punopravna članica, a usput i najposlušnija od svih, zahvaljujući mlakim politikama dosadašnjih predsjednika države i Vlade. Zašto?….Jesu li Hrvati manje vrijedan ljudski rod od njih?…Nisu!

Budimo barem jednom iskreni , pa priznajmo ono što se naglas ne govori ili se ne smije govoriti. Plešemo kako nam ti tzv. EK-EU- i ostali “belosvetski” moćnici sviraju. Samo dokle će sve to trpjeti naš napaćeni, obeščašćeni, opljačkani i uvrijeđen hrvatski narod koji se zove HRVATI!

Pa dragi ljudi, nismo mi Hrvati lutke na nečijim koncima

Hrvati

Pa dragi ljudi, nismo mi Hrvati lutke na nečijim koncima, pa da s nama upravljaju kako se onima koji drže konce prohtije.

Čuvajte se one davne izreke jednog zločinca i totalitarista Broza koji je jasno i glasno rekao: “Prije će Sava poteći uzvodno nego što Hrvati dobiju svoju samostalnu državu”… Sava i nadalje teče svojim tokom i to nizvodno, ali u samostalnoj i nezavisnoj , demokratskoj Hrvatskoj….

I teći će tako dugo dok se god za nju budemo znali boriti i čuvati je kao mlado dijete koje treba odgajati i njegovati dok ne odraste i prenese to dalje na svoje potomke…..Jedino tako ćemo ostvariti i zadržati ono za što su se Hrvati stoljećima borili, a sad stoljećima moramo čuvati našu Hrvatsku i prenositi je s koljena na koljeno našim nasljednicima…

Prevario se taj zloguki prorok kao i mnogi drugi slični njemu; Hrvati, imamo svoju državu, čuvajmo je i brinimo se o njoj ma tko god bio na vlasti.

Ne dajmo je u neke druge, tuđe asocijacije, jer smo i u ovoj tzv. zajednici EU, tzv. obitelji potonuli u nešto što se naziva, dužnicima, poslušnicima itd. Vidite i sami da se naša ogromna ljudska žrtva ne poštuje sa njihove strane. Zašto, ako smo obitelj. Zašto nam barem neki članovi te tzv EU-EZ obitelji nikada ne dolazi pokloniti se našim i njihovim žrtvama, a i sami su skrivili mnoge smrti Hrvata, jer su nam udarili embargo i time nam oduzeli pravo na obranu.

Vukovar: text, images, music, video | Glogster EDU - Interactive multimedia  posters

Možda se kaju u sebi. Ali ne. Oni se ne kaju. Njima je važno nešto sasvim drugo….Što se politike tiče i Hrvati i Srbi u EU-EZ sjede za istim stolom kao stranka koja je “bratska”, ima ih još u EU, ali nitko od njih ne dolazi položiti barem jedan bijeli cvijet za našu ubijenu mladost i našu djecu. Ne, nije dolazila ni bivša kancelarka Njemačke, ne dolaze ni sadašnji, neće i nisu nikada došli sa jednim bijelim cvijetom ni predsjednici EK i EU

Ako nema bijelog cvijeta kod njih , mi ćemo im ga ubrati i donijeti im ga u ruke da ga polože tamo gdje su likvidirane i poubijane mnoge hrvatske mladosti! Na njima je samo da dođu. Nikada nismo javno vidjeli da su pozvani. Ako nisu? Zašto nisu?

No, ne treba takve niti pozivati na njima je da se sami ponude i dođu u naše tužne kolone sjećanja na pobijene , nestale i one bezimene kojima se ne zna za grobove…Kažu naši politički vođe da smo EU obitelj. E, pa ponašajmo se kao obitelj koja se uzajamno poštuje, a posebice poštivati one koje su Srbi pobili u Vukovaru, a da za to nikada nitko nije odgovarao…Tako funkcionira obitelj.

Ali toj i takvoj EU obitelji treba još pridodati samo jednu riječ-interesna obitelj… To mnogo mijenja na stvari i nema tu emocija jednih prema drugima. Ne, nema emocija. Samo materijalizam i interes.

Pa i neka smo u EU, ali imajmo svoje stavove, čvrste kao što su ih imali i oni najbolji sinovi i kćeri koji su Hrvatsku obranili od srbočetničkog i crnogorskog agresora, a mnogi od njih je nisu dočekali i baš zato moramo biti stameni i čvrsti kao granit, kao divovi i ne popustiti pred ničijim gramzivim šapama koje se nadvijaju nad našom Domovinom. Iznutra i izvana…

Zato budimo Hrvati, budimo ono što jesmo i budimo svoji i svim silama, mudrošću i znanjem se trudimo da ostanemo svoji na svome. Hrvati u Hrvatskoj!

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi i tekst

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
braniteljski-portal.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button