DomovinaVideo

KREATORI ISTINE: RUŠE LI BARBARIĆ, MILATIĆ i KATIČIĆ PLENKOVIĆA?

U večerašnjoj emisiji “Kreatori istine” sam s kolegom Marinom Vlahovićem i saborskim zastupnikom Ninom Raspudićem razgovarao o nužnosti dubinske analize upravljanja covid pandemijom, o sumnjama na golemi kriminal i profiterstvo u pandemiji, zatim HEP-u, cijelom spektru energetskih politika i sumnji na opasne igre s robnim rezervama gdje se uvijek pojavljuju Barbarić, Milatić, zatim Katičić te Vujnovac i njegova skupina.

Može li Plenković politički i karijerno preživjeti otvorenu povezanost s tim skupinama, je li zbog njih i sumnji na rusku pozadinu Vujnovčeve skupine na ciljniku američke politike i kakve će posljedice to sve ostaviti na Hrvatsku?

Svjedočimo li otvorenom linču protiv prof. Vlatke Vukelić i Fakulteta hrvatskih studija u organizaciji antifašističkih neokomunista i globalista sa sumnjama na sudjelovanje zagrebačkog rektora Lakušića, koji u paketu s otvorenom sveukupnom agresijom na sve sfere hrvatskog identiteta brutalno preuzimaju duh dok hvarski i Vujnovčev kartel nasrću na “kruh” nacije?

Objavili smo sve potpisnike tzv. Sarajevske deklaracije o zajedničkom jeziku ili bolje rečeno protiv hrvatskog jezika povodom sve otvorenije i prljavije kampanje nakon inicijative Matice hrvatske o donošenju Zakona o hrvatskom jeziku.

“Kreatori istine” postavljaju pitanje Hrvatskoj – smijemo li šutjeti i gledati kako predatori trgaju hrvatski kruh i duh?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button