Svijet

Krajnje je vrijeme da se “apolitična” letargična tiha masa trgne.

Radikalna progresivna ljevica, godinama propagandno skrivena iza fasade pseudotolerancije i pseudoinkluzivnosti, na svoj politički poraz u Francuskoj reagirala je prijetnjama neredima i nasiljem, zbog čega su, informacije govore, mnogi francuski državljani danas daskama zatvarali svoje poslovnice kako ne bi nastradale pod tolerantnim kopitima poraženih progresivaca.

Ususret izborima poraženi antidemokratski kandidat Macron, koji je prije koju godinu davao eksplicitne fašistoidne izjave o tome kako necijepljenim građanima treba oduzeti njihova temeljna građanska prava, zaprijetio je građanskim ratom ukoliko njegova stranka izgubi. To je nivo na kojemu se trenutni nalazi zapadna “demokracija”.

Krajnje je vrijeme da se pseudomoralizirajuća fasada tih totalitarizmom zaraženih umova i njihove nakaradne progresivne ideologije jednom zauvijek skine te da većina spozna kakvim je idejnim zloduhom naše društvo opsjednuto.

Krajnje je vrijeme da se “apolitična” letargična tiha masa trgne. U suprotnome truli plodovi koji nas, kako sada stvari stoje, neizbježno čekaju idu i njima na dušu.

Tko je toliko naivan i svojevoljno slijep da i dalje o sebi govori u progresivnim kategorijama inkluzivnosti, tolerancije i ostalih izmišljenih propagandnih termina, taj svojom pasivnošću sudjeluje u svemu što nas čeka i što je već oko nas, samo što na to guramo glavu u pijesak. Naše buduće generacije čitat će o ovom periodu i okrećući stranice povijesnih udžbenika pitat će se na kojoj je tko bio strani u ovoj političkoj, kulturnoj i duhovnoj borbi. Na kojoj ste vi strani?

Izvor:SapereAude

O blogu Sapere Aude: Sapere Aude je blog Luke Goleša Babića koji svojevrsna je objava rata prevalentnom nekritičkom mišljenju, nametnutim narativima, banalizmu i dogmatizmu. Riječima F. Nietzschea, razumom ćemo, u ime slobode govora i mišljenja, udarati na sve dogme kako bismo ih prokazali kao šuplje. Preporučujemo vam da posjetite navedeni blog na kojem možete pronaći još zanimljivih tekstova koji će vas nagnati na kritičko razmišljanje.

Sapere Aude– usudite se znati.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button