Domovina

Kolakušić:Mediji su postali jedan od najvećih širitelja laži i u tandemu s politikom čine golemu štetu građanima

Pristranost i sluganstvo glavnih hrvatskih medija nema granica.Prosječni građanin ima dojam kao da postoji zajedničko uredništvo svih main-stream medija, kao nekakav centralni uređivački komitet.

Svojevremeno je Karolina Vidović Krišto prozvala mainstream medije da su ”megafoni laži” koji ne dopuštaju istraživanje istine i da prikrivaju afere.U pandemiji COVID-a,kao nikada do sada se mainstraem mediji nisu toliko razotkrili i potvrdili navedenu tezu .U biti su desna ruka vladajućima i pretvorili su se u PR stožera i farmaceutskih korporacija o čemu smo već pisali.

Na trenutnu situaciju u ”mainstream” medijima se osvrnuo i zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić.

”Mediji su postali jedan od najvećih širitelja lažnih vijesti i u tandemu s politikom čine golemu štetu građanima i njihovim interesima. Huškanje, zastrašivanje i stvaranje društvenih podjela i profitiranje na pandemiji postali su njihovo glavno obilježje. Zajedno sa smjenom HDZ-a morat će se, sukladno zakonima, sankcionirati i huškačko, manipulativno i profitersko medijsko djelovanje.” naveo je u svom govoru zastupnik Mislav Kolakušić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button