Izbor uredništva

KLIMATSKI AKTIVIZAM I HIPOKRIZIJA

Jedan od najaktivnijih klimatskih aktivista, i naravno jako važan jer je član Upravnog odbora IRB i njihov neformalni pandemijski glasnogovornik, je Saša Ceci poznat kao Cecko.

Poznat je po tome što je dvije godine života posvetio pokušajima nabijanja lockdowna, nametanju cijepljenja djece, maski, obaveznog cijepljenja itd., te zajedno sa svojom sektom u tome bio brutalno poražen, usprkos 99% podršci medija i snazi svog čopora.

Sada se rebrendira kao klimatski aktivist.

** Predlažem PROJEKT Cecko CO2 tracker. **

Projekt bi pratio koliko je Cecko CO2 izgenerirao svojim putovanjima kojima se voli hvalisati, a često su beskorisna. Primjerice, ono kad je vozio do Dubrovnika da promovira svoju knjigu pred 9 sektaša, što je mogao Zoomom.

Samo na tom putovanju i ovom zadnjem u Škotsku kojim se hvali, izgenerirao je SAMO NA TRANSPORT oko 15% prosječne CO2 emisije stanovnika naše zemlje, vjerojatno i više (vidite u komentaru). Taj ”tracker” bi imao vizualni brojač i uvijek bi se lijepio ispod svakog njegovog nastupa, kao i ova tragikomedija s maskama u komentaru.

PONAVLJAM: ne radi se o Cecku-osobi, nego Cecku-najvažnijem hrvatskom znanstveniku i članu Upravnog vijeća IRB, dakle javnoj osobi na, za ovu temu, prevažnoj poziciji.

Izvor:Nenad Bakić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button