SvijetZanimljivosti

KAREEM ABDUL-JABBAR: ‘IGRAČI KOJI SE NE ŽELE CIJEPITI TREBA IZBACITI IZ NBA LIGE!‘

Nekolicina NBA igrača posljednjih je tjedana postala predmet velikih rasprava. Riječ je o igračima koji se ne žele cijepiti protiv COVID-a 19. Njima je javnu poruku poslao Kareem Abdul-Jabbar, jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

Jako sam zabrinut što je ovo država u kojoj imamo mnoge glupane‘, kaže slavni košarkaš.


“NBA bi trebala inzistirati na tome da se svi igrači i osoblje cijepe, a one koji to ne žele napraviti ukloniti iz momčadi. Nema u svlačionici mjesta za igrače koji su spremni riskirati zdravlje i živote svojih suigrača, osoblja i navijača, jednostavno zato što nisu u stanju shvatiti OZBILJNOST SITUACIJE. Ono što smatram posebno neiskrenim kod tih igrača je njihova arogancija prema imunologiji i drugim medicinskim stručnjacima. Pa ipak, ako im je dijete bolesno ili im je potrebna hitna medicinska pomoć, koliko brzo bi učinili točno ono što su im ti isti stručnjaci rekli?”, pita se Kareem Abdul-Jabbar.

Na kraju je poslao poruku svima u SAD-u.


“Oni koji se protive cijepljenju, izravno doprinose rastu smrtnosti od posljedica korone. Jako sam zabrinut što je ovo država u kojoj imamo mnoge glupane koji nisu u stanju sagledati provjerene znanstvene dokaze i doći do racionalnog zaključka”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
sportske.jutarnji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button