Domovina

Kako nam je HDZ “uvalio” Švaba u tjednu u kojem je ta partija osuđena za korupciju

Uza sve druge jade koje je Plenkovićev HDZ zadao Hrvatskoj, sada su javnost počeli častiti i humorističkim uradcima, ili barem nečim što oni smatraju takvim.

Prošlotjednu OPORBENU opstrukciju saborske rasprave uvrštene protuzakonito, urnebesnom humoreskom prikazuju kao cirkus. Na kraju je ispalo kako su cirkus radili oni, a mi iz oporbe smo obranili ustavnopravni poredak RH sprečavanjem tako uvrštene točke – dan kasnije saborski odbor za Ustav dao nam je za pravo i poništio dvije sjednice odbora za medije, pa su svog kandidata Šveba uspjeli progurali kroz odbor tek iz trećeg pokušaja.

PARTIJSKI HUMOR I POVRATAK PROVJERENIM KADROVIMA

Nakon Kazimira Bačića HRT je dobio novog ravnatelja koji je predao nevaljanu prijavu jer nije, u skladu s tekstom natječaja, predao ovjerenu izjavu da kao kandidat nije u sukobu interesa, već kako tek u budućnosti neće biti u sukobu interesa jer će prenijeti vlasnička prava svoje dvije firme koje, između ostalog, posjeduju i pet sportskih kanala koji izravno konkuriraju HRT-u.

Šveb nije od jučer, još 2009. je morao otići s mjesta direktora HTV-a jer nije izvršio nalog da prijavi HRT za otkup prava prijenosa Svjetskog rukometnog prvenstva, već je taj fijasko zbog njegove unutarnje opstrukcije iskoristio RTL koji se uredno prijavio i dobio posao. Treba li napominjati kako su Švebove firme kasnije zarađivale i na poslovima s RTL-om? I evo nam ga opet, i to u tjednu u kojem je HDZ pravomoćno presuđen za korupciju.

Šećer na kraju – članak iz 2007., godine u kojoj je Ivo Sanader bio na vrhuncu, Fimi medija poslovala punom parom, a Šveb već bio sumnjiv zbog sukoba interesa. Kome je do našeg „cirkusa“, neka klikne i pogleda…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button