Izbor uredništva

Kako je Putin COVID-19 riješio u dva dana…

Sva epidemiološka ograničenja prestat će u Engleskoj u četvrtak, a besplatno masovno testiranje prestat će od 1. travnja.

Premijer Boris Johnson zastupnicima je rekao da oni koji su pozitivni više neće imati zakonsku obvezu izolirati se, te je otkrio svoj plan “života s COVID-om”.

Mislim da više nitko osim pandemijskih marketingaša (zadnjih pola godine glavni cilj: cijepljenje djece), zastrašenih fanatika i onih koji baš nemaju sreće u razmišljanju tvrde da ‘oštre mjere’ iliti ‘tvrdi lockdown’ pomaže.Njemačka i Novi Zeland sad imaju uvjerljivo veću epidemiju od RH a Njemačka ima najstrože mjere na svijetu + histerično propusnice, pa samo još ”epidemiolozi” iz Faktografa mogu tvrditi da je u mjerama ključ. 

covid

Navedeno je komentirao i molekularni biolog Gordan Lauc:

”Dok priučeni „Faktograf epidemiolozi“ pišu domaće uratke o mjerama i na temelju njih moje objave koje osporavaju učinkovitost mjera proglašavaju lažnim vijestima, ozbiljne analize pokazuju da su upravo ti njihovi uradci o “mjerama” lažne vijesti i plaćena propaganda.

Službena istraga u Švedskoj zaključila je da „stroge mjere“ koje su nametane širom Europe nisu bile potrebne, a da njihovo nametanje nije moguće obraniti bilo kakvim argumentima…

Jučer je čak i CDC promijenio službene kriterije i velik dio Amerike svrstao u zonu „niskog rizika“ u kojoj nisu potrebne niti maske.Počele su izlaziti ozbiljni znanstveni radovi koji pokazuju brojne negativne posljedice mjera, uključujući čak i upalne procese u mozgu koje su neki pripisivali tzv. dugom covidu… https://www.sciencedirect.com/…/pii/S0889159122000472

Kako bi rekli na anglosaksonskom sudu „I rest my case“.

Još jedno Putinu treba dodijeliti Nobelovu nagradu za medicinu, jer je COVID-19 riješio u dva dana…” napisao je Gordan Lauc.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button