Domovina

Milanović: “Tko je taj Srića? Je li to onaj kojega njegove kolege smatraju lupetalom”?

Predsjednik Zoran Milanović je u Sinju. Tamo je dao izjavu. Govorio je o imenovanju veleposlanika. Upitan je o tome da ga je prozvao pulmolog Srića.

“Tko je to? Još jedan od onih kojima je ova kriza pomogla da izmigolji iz rupe. Ja ne znam tko je taj pulmolog. U Hrvatskoj ih je par stotina, dva najbolja su išli u Švedsku. Vi me pitate da je jedan državni doktor rekao da se ja ne miješam?”, rekao je Milanović.

Radi se o ovoj izjavi pulmologa Sriće:

“Neki ljudi će se morati vratiti u anonimnost svojih dosadnih života. Ako žele pozornost, neka osnuju blog, idu na FACEBOOK, neka se kandidiraju. Ili neka se bave svojim poslom – liječenjem ljudi”, rekao je Milanović.

“Ja sad moram polemizirati s osobom, sad možda znam na koga mislite. Tko je taj čovjek? Ja sam pričao s nekoliko njegovih kolega, oni ga smatraju lupetalom. Evo, sad ste dobili odgovor. Nema ništa o Latkoviću pitati?”, rekao je. Radi se o bespravnom graditelju iz uvale Vrulje.

Inače, za pulmologa Sriću se u kuolarima može ćuti da ima problema s alkoholom. Poznat je i kao žestoki zagovornik korona mjera koji u kafićima izbjegava nošenje maske.

Milanović: "Tko je taj Srića? Je li to onaj  kojega njegove kolege  smatraju lupetalom"?
www.crodex.net

Ne slaže se s tima da su maske beskorisne u zaštiti protiv koronavirusa, no sam je izbjegava nositi. čak i na radnom mjestu u klinici za plućne bolesti Jordanovac:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button