Domovina

Kako hrvatski građani preko HAVC-a plaćaju Mataniću prostitutke i kokain!?

Kćer rektorice Sveučilišta u Rijeci, inače ”novinarka” koja ima 27 godina, napisala je da se prije nekoliko godina, za 200 eura, umanjenih za trošak taksija u iznosu od stotinjak kuna, našla u hotelskoj sobi s Daliborom Matanićem, međutim, bio je impotentan i našmrkan, pa joj je samo lizao šminku s lica. Nakon što je de facto priznala prostituciju, ova dnovinarka i zvijezda nove ljevice je pozvala i na obzir prema Mataniću radi njegove supruge i kćeri.

Očito smo ovih dana, ni krivi ni dužni, saznali koja je točno razlika između nekakvog odebljalog HDZ-ovog partijskog vojaka u odnosu sa lokalnom starletom i uvaženog, lijevo nastrojenog kulturnjaka u odnosu sa novinarkom u ”mainshit medijima”.

Svi su leftardi padali u nesvijest onomad kada se vepar imena Franjo Lucić slikao dok liže (ne šminku, doduše) s područja svoje prijateljice po hotelima. Nisu se mogli načuditi tom primitivizmu, licemjerju, toj vulgarnosti…

No eto, ispada da je jedina razlika između Franje i Dalibora u tome što prvi krka jagnjetinu, a drugi kokainetinu.

A jedina razlika između Franjine prijateljice i Daliborove u tome što je prva vjerojatno za svoje posjete kudikamo bolje plaćena. A vjerojatno obje prostitutke oni plaćaju našim novcem. Podsjećamo , Matanić je od HAVC-a u proteklih 20ak godina za svoje filmske ”projekte” dobio više desetina milijuna kuna. S obzirom na kvalitetu njegovih filmova koji su uglavnom negledljivo smeće koje huška na mržnju prema Hercegovcima, Ličanima, vjernicima , braniteljima… vidimo da je većina tog novca otišla na prostitutke i kokain!

Naknadno je Hanin tekst postao puno duži, s podrobnijim objašnjenjima. Kao da je odjednom osjetila potrebu objasniti kako se našla u cijeloj situaciji. A cijena njenog posjeta umjetniku je u naknadnoj verziji 200 eura. Jer nije ona jeftina cura…

Ali internet ne oprašta.

Sve ovo pišem da bih objasnio zašto već godinama koristim izraz “HDZSDP” kada govorim/pišem o jednima ili drugima.

Naravno, funkcioniralo bi i “HDZMožemo” ili “SDPRF”, kao i bilo koja verzija sa Rijekama smeća ili SDSS čedama.

Kraj svih priča o velikom neprijateljstvu, oni godinama koegzistiraju u tvrđoj (ili u Matanićevom slučaju, mekšoj) kohabitaciji.

Jer su u suštini – isti.

A vidjeli smo i kakvi su dnovinari ”mainstream” medija kada za 200 eura prodaju svoje tijelo . Znači laži pišu i za manje iznose…To su zvijezde nove ljevice!

Izvor: Ivan Pokupec/Marin Vlahović

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button