Domovina

Jesu li covid-propusnice u zdravstvu uzrok visoke smrtnosti od Covid 19 u Hrvatskoj?

Javna je tajna da covid-propusnice primarno služe da prisile ljude na cijepljenje kako bismo ostvarili “ciljeve” koje je nama zadala EU (a na razini EU izlobirao Pfizer).

”Kao i u čitavom svijetu, vidimo da sve manji udio zaraženih završava u bolnici. To je očekivano budući da je sve više onih koji su već jednom preboljeli COVID-19, ili su cijepljeni i za njih SARS-CoV-2 postaje još jedan od virusa koji je stalno tu negdje i uzrokuje prehladu kad nam padne imunitet.

Međutim jako je zabrinjavajuće što nam sada umire puno veći udio hospiraliziranih nego u prošla dva vala. U svijetu su trendovi suprotni, a i iz osobnih kontakata s liječnicima koji liječe pacijente s COVID-19 znam da su sada uspješniji nego prije u spašavanju života pacijenta. Dakle nešto jako ne štima. Moje osobno mišljenje je da se radi o cijeni koju plaćamo za uvođenje covid-propusnica. Javna je tajna da covid-propusnice primarno služe da prisile ljude na cijepljenje kako bismo ostvarili “ciljeve” koje je nama zadala EU (a na razini EU izlobirao Pfizer).

Samo što u sustavu zdravstva covid-potvrde omogućavaju da se zdravstveni radnici i koji su cijepljeni još na proljeće ne testiraju, što povećava broj ljudi koji su COVID-19 dobili u najgorem mogućem trenutku, tj. kada su u bolnici zbog neke druge bolesti. Brojne druge zemlje su puno pametnije i one redovito testiraju sve zdravstvene djelatnike, baš da bi izbjegli ovo što se događa kod nas… To je tako jednostavno; podijelite im kućne testove i ako je netko pozitivan ne dođe na posao. To košta cca 30 kn tjedno po zdravstvenom djelatniku…” napisao je Gordan Lauc u svojoj najnovijoj objavi.

podsjećamo, za zaposlene u zdravstvu i sistemu socijalne skrbi COVID propusnice su uvedene početkom 10. mjeseca.

propusnice

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button