Izbor uredništvaVideo

ISTINA ZBUNJUJE NOVINARE: Novinarka RTL televizije brutalno posramljena od strane našeg građanina…

Prikazana struktura vlasništva medija u Republici Hrvatskoj dovodi u pitanje sam demokratski poredak, s obzirom da se političke opcije čiji politički programi odudaraju od smjera koji odgovara financijskim interesima vlasnika nakladnika medija suočavaju s pristranim i neobjektivnim izvještavanjem, ignoriranjem i marginalizacijom.

Stotine tisuća građana na DRUŠTVENIM MREŽAMA svakodnevno izražavaju svoje negodovanje pristranim izvještavanjem većine mainstream medija koji gotovo više i ne skrivaju vlastite agende, sve redom usmjerene na ostvarenje paprenog profita.

Nakladnici medija proizvode javno mnijenje a isključivo su vođeni zaradom

ISTINA ZBUNJUJE NOVINARE. Novinarka RTL televizije posramljena od strane našeg građanina...
crodex.net

Većina građana shvaća da su mediji postali produžena ruka biznisa i da je glavni cilj medija postala isključivo zarada, a ne objektivno informiranje javnosti uz održivo poslovanje.

Jedan takav naš građanin je pred kamerama potpuno razotkrio novinarku RTL-a, televizije koja je inače poznata po svom pristranom izvještavanju. Novinarka jednostavno nije imala odgovor na njegova pitanja vezana za nelogičnosti i cirkus koji se stvorio oko cjepiva za koronu.

Ovaj prilog RTL televizija sigurno nikada neće prikazati. Pogledajte ovo nevjerojatno razotkrivanje i dijelite dalje…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button