Zanimljivosti

Istina i objektivnost ne donosi novac, već žutilo i skandal

Index je dio jedne globalne manipulacije koja se koristi uvijek iz određenih ciljeva. To je medij koji se posebno ističe u manipuliranju hrvatske javnosti i baš uvijek je protuhrvatski nastrojen, te je na strani zločinaca i manipulatora. Takva razina laži, manipulacija i očitog sprovođenja agende se zbilja rijetko viđa.

Indexov gazda Matija Babić lagodno živi, putuje svijetom i troši novac zarađen na čitanom (d)novinarstvu. Senzacija, skandal, kontroverza,manipulacija. Bilo što za klik, lajk i čitanost jer to je profit. Nema on problema zaraditi i na djetetu, a nema bolje prigode nego na djetetu s autizmom.

Djeca sa autizmom, ne svojom krivnjom već zbog samog autističnog stanja, često su sudionici incidenata. I uobičajeno je da odrasle osobe koje se slučajno tamo zateknu tada pogrešno reagiraju. I upravo zato djeca s autizmom uvijek imaju pratnju, ne pušta nitko tu djecu samu.

Jučer je Index pod krinkom (d)novinarstva pustio u javnost priču o jednom takvom incidentu u Samoboru, u slastičarni “Saramassi”. Troje mališana, uz pratnju dvije stručne, punoljetne osobe Centra za odgoj i obrazovanje u sklopu programa socijalizaciju, odvele su djecu u slastičarnu. Došlo je do neželjenog incidenta.

I što Index radi? Index perfidno daje javnosti izjavu vlasnice slastičarnice i nasuprot njoj izjavu oca jednog od dječaka.

To je jedan na jedan konfrontacija, dizajnirano sučeljavanje, komentari čitatelja se nižu, čitanost raste, novac od reklama stiže, Matija Babić planira nova putovanja…Istovremeno, Index ne daje u javnost izjave dvije stručne osobe iz Centra za odgoj i obrazovanje, koje su neposredno svjedočile događaju. Koje su stručne javnosti objasniti što se i kako doista dogodilo. Jer istina i objektivnost ne donosi novac, već žutilo i skandal. Po tko zna koji put.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button