Domovina

Igor Peternel za N1:”Radimo medijski posao umjesto medija”!

Igor Peternel, član predsjedništva Domovinskog pokreta komentirao je dosadašnji tijek kampanje za lokalne izbore, odnosno za izbor gradonačelnika Zagreba.

Odgovorio je na kritike Tomislava Tomaševića iz Možemo! koji tvrdi da njegov konkurent, Miroslav Škoro iz Domovinskog pokreta, ne zna ništa o komunalnim problemima metropole.

“Tomašević ne zna što odgovoriti na Škorine kritike, dosta je reterirao u pojedinim dijelovima sučeljavanja, on se stalno vraća na komunalne teme, a danas je imao problema i nije se najbolje snašao oko pitanja zdravstva”, smatra Peternel.

U nastavku donosimo gostovanje Igora Petrnela na TV N1 u kojem novinarka Iva Puljić Šego otvoreno brani i zastupa Tomislava Tomaševića i platformu Možemo .

Ako pratimo mainstream medije ,izgleda kao da su honorarno angažirali hrpu stručnjaka, analitičara , spinera kako bi analizirali svaku Škorinu riječ, eventualni lapsus i probali to staviti u neki kompromitirajući bombastični kontekst. Sve se secira, svaki zarez i puca na naslovnicu! Njegovu protukandidatu Tomaševiću apsolutno ništa! Niti jednom! Kao da se radi o retoričkom geniju! Postavlja se pitanje je li ovo ravnopravna demokratska borba ?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button