Izbor uredništva

Evo zašto hitno trebamo zakon o porijeklu imovine!!!

Evo, I INA je razlog zašto hitno trebamo zakon o porijeklu imovine!!!I zašto ga vladajući uporno ne žele izglasati, sa 100% ruku protiv tog zakona.

BEZ IZNIMKE !!!

Znaju da mogu što hoće, svi na pozicijama su umreženi, nitko nije tamo slučajno i svi imaju svoju svrhu i zaštitu, sve dok ih netko ne cinka ili otkrije. Tada “glavni šef” izlazi i javno govori poznatu mantru:” Nemam dovoljno informacija, neka institucije rade svoj posao”!

Ili onu još jaču:” Evo sad mi recite da su stranački kadrovi zaštićeni?”

Naravno da su zaštićeni, ali samo dok ih ne ulove !!!

Tako im se daje onaj minimum podrške da se amortizira napad prvih nekoliko dana, da im se pojasni kako dalje i da spreme što se spremiti još da.

Tako je bilo i sa TLM-om, kad sam tražio da mi se pruži da izvezem aluminij u EU i to samo tamo gdje nisu prošli, dobio sam realnu tržišnu cijenu, za 50% višu od njihovog odabranog igrača, koji je dobivao cijenu ispod tržišne i tako su pljačkali TLM i dijelili među sobom ostvarenu dobit. Tako se pljačka hrvatska proizvodnja i u Podravci i u HEP-u, ali i u svim drugim državnim firmama.

Pa i u bolnicama !!!

Pitanje dana glasi

“Odakle odabranim podobnim uhljebima u par godina milijuni kuna i eura, skupi auti i nekretnine, život na visokoj nozi, a primanja su im u prosjeku oko 2000€ !!”

To je modus operandi koji traje već od postanka RH, krenuo je u pretvorbi i privatizaciji, sa samog vrha, a sve to uz znanje i blagoslov stranačkih uhljeba u nadzornim i upravnim odborima, koji štite isto tako politički postavljene direktore, koji zarađen novac kasnije dijele među sobom.

U najvećoj energetskoj krizi direktor prodaje plin gotovo za ništa. Nitko iz upravnog i nadzornog odbora ništa ne vidi i ništa ne zna!!

Što se čudite !?

Što nije jasno !?

Zato je propala sva naša državna proizvodnja, a onda dođe privatnik iz Slovenije ili neke druge zemlje i sve funkcionira sa profitom.

Da je malo pročešljati HEP !?

A malo bolnice!?

Što se ne uvede zakon o porijeklu imovine, koji vladajući niti u ludilu ne žele izglasati.

Tada bi vidjeli kako je odabranih i umreženih 300 000 građana RH steklo milijunske iznose bez pokrića.

Tada bi državni proračun uprihodovao 100 milijardi € ukradenih od nas svih kroz ovih 30 godina. Time bi bio vraćen sav naš javni i državni dug, mirovine bi se uvećale za min 100%. Izgradili bi se vrtići i škole. Izgradili bi se stanovi za javni najam, platili ljekovi, kupili CT uređaji, djeca bi jela zdrav doručak. Ukinulo bi se siromaštvo, a Hrvatska bi postala jedna od najboljih zemalja u svijetu.

HITNO TREBAMO ZAKON O PORIJEKLU IMOVINE !!!

HITNO !!!

Izvor: Kristijan Lovrić/Facebook

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button