DomovinaIzbor uredništva

Mlinarić: Dragana Jeckov je uspjela i dovela je agresore na proračun Republike Hrvatske! Vjerojatno je u svome ozloglašenom selu (gdje 1991. niti jedan Hrvat nije izašao živ) postala junakinja”

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić na društvenim mrežama još se jednom osvrnuo na Draganu Jeckov kao i na Zakon o civilnim stradalnicima Domovinskog rata koji je Sabor donio u četvrtak. Njegovu objavu donosimo u cijelosti:

Mlinarić: TKO JE ZA DRAGANU JECKOV AGRESOR A TKO ŽRTVA?

Mlinarić: TKO JE ZA DRAGANU JECKOV AGRESOR A TKO ŽRTVA?

Jučer je po tko zna koji put Dragana Jeckov omalovažavala hrvatske branitelje i Domovinski rat. Braneći svoj Zakon o civilnim žrtvama rata ponovno je aludirala da je Hrvatska bila agresor u Domovinskom ratu. U prvom čitanju Dragana Jeckov me optužila za lažna ubojstva civila. U drugom čitanju Josip Đakić me optužio za “cinkarenje” u logoru. Kakva sloga HDZ-a i SDSS-a u vrijeđanju mene! Dragana Jeckov je uspjela i dovela je agresore na proračun Republike Hrvatske! Vjerojatno je u svome ozloglašenom selu (gdje 1991. niti jedan Hrvat nije izašao živ) postala junakinja.

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button