Domovina

Koliko nisko sa svojim lažima može ići HDZ-ovac Đakić?

Danas u Saboru Josip Đakić je optužio ratnog heroja i zatočenika srpskih logora Stipu Mlinarića da je bio “cinker” u logoru. Strašno!!

Stipe Mlinarić ni danas ne smije prijeći granicu Republike Srbije jer ima optužnicu radi logora i momentalno bi završio u zatvoru. Koliko nisko sa svojim lažima može ići HDZ i Josip Đakić. Josip Đakić ima nekretnina koliko prosječni branitelj nema niti pari traperica. On koji je osramotio cijelu braniteljsku populaciju sa svojim radom u zadnjih 20 godina predstavlja se kao neka moralna vertikala. Josip Đakić je najveća sramota u braniteljskoj populaciji u zadnjih 20 godina jer je uspio od časne braniteljske populacije napraviti to da se zbog njega mnogi branitelji uopće srame spomenuti da su branitelji.

Domovinski pokret (DP) zatražio je u srijedu javnu ispriku HDZ-a zastupniku DP-a Stipi Mlinariću jer ga je HDZ-ov zastupnik Josip Đakić “u naletu krajnje morbidne inspiracije” nazvao “prokazivačem“ iz srbijanskih logora.

Braneći neobranjivo – podilaženje resornog ministra Tome Medveda zahtjevima SDSS-a kod donošenja Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskoga rata, Đakić je na do sada neviđen način uvrijedio, ne samo zastupnika DP-a, vukovarskog dragovoljca i zatočenika srbijanskih koncentracijskih logora Stipu Mlinarića – Ćipu, nego i sve poštene hrvatske branitelje, a posebno logoraše, poručuje DP u priopćenju.

“Ovako nisko, nehumano i sramotno vrijeđanje HDZ-ov zastupnik nije koristio baš nikada tijekom svoje faraonske nazočnosti u hrvatskoj politici ili na braniteljskoj sceni, uključujući i eskapade protiv SDP-ovih bivših ministara, koje u usporedbi s današnjim incidentom izgledaju poput dječjeg igrokaza”, kaže se u priopćenju.

Podsjećaju da je Mlinarić u srbijanskim logorima proveo 279 dana, gdje je mučen i maltretiran na najokrutnije načine, a kada je pušten na slobodu imao je svega 54 kilograma. Đakiću ništa od toga nije sveto, kao ni činjenica da Mlinarić ni u jednom svom saborskom istupu nije pljunuo na doprinos bilo kojeg zastupnika HDZ-a ili neke druge stranke u Domovinskom ratu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button