Domovina

HZJZ opet prikriva istinu o SKOKU postotka UMRLIH, a koji su cijepljeni

HZJZ opet prikriva istinu… U najnovijem tjednom izvješću Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prikazana je statistika praćenja stanja epidemije bolesti Covid-19 u Hrvatskoj za tjedan 20. – 26. prosinca 2021. godine, ako se to uopće može i nazvati statistikom.

Naime, odgovorni u zavodu su odlučili zamijeniti detaljne tablice s praćenim parametrima (hospitalizacije, respiratori, umrli) prema cjepnom statusu s grafičkim prikazima koji su primjereni nižim razredima osnovne škole.

HZJZ opet prikriva istinu o SKOKU postotka UMRLIH, a koji su cijepljeni www.crodex.net
HZJZ opet prikriva istinu o SKOKU postotka UMRLIH, a koji su cijepljeni  www.crodex.net
HZJZ opet prikriva istinu o SKOKU postotka UMRLIH, a koji su cijepljeni www.crodex.net

U priloženim grafičkim prikazima nigdje se ne navode postotci, npr. koliki je postotak osoba koje su završile na respiratoru i bile cijepljene, već je sve prepušteno vizualnom dojmu kojeg bi trebao izazvati tzv. „pie chart“ grafički prikaz.

HZJZ opet prikriva istinu o SKOKU postotka UMRLIH, a koji su cijepljeni www.crodex.net

HZJZ opet prikriva istinu (o tome smo već pisali) o SKOKU postotka UMRLIH, a koji su cijepljeni…

No, pomnijom analizom grafičkog prikaza za umrle, dolazi se do podatka koji se očigledno želio sakriti, a to je da se u ovom zadnje praćenom tjednu od 20. do 26. prosinca dogodio značajniji skok u postotku umrlih koji su bili „cijepljeni“. Naime, kako smo i ukazivali, tijekom nekoliko posljednjih tjedana događao se trend pogoršanja svih praćenih parametara (hospitalizacije, respiratori, umrli) na štetu „cijepljenih“, no nikad nije zabilježen ovoliki skok u postotcima umrlih i cijepljenih.

Uzmu li se u razmatranje prethodna četiri praćena tjedna, počevši od tjedna koji je započeo 22.studenoga, a u kojima je HZJZ davao detaljne tablice s postotcima, postotak preminulih i cijepljenih je bio prosječno 30% od ukupnog broja umrlih. Ovo posljednje, grafički „frizirano“ izvješće otkriva da se dogodio značajni skok u postotcima preminulih i cijepljenih, s približno 37% umrlih od ukupnog broja. Prevedeno u stvarne brojke, od 344 umrlih njih 127 je bilo „cijepljeno“.

Dakle, sada je potpuno evidentan trend rasta postotka umrlih i cijepljenih u ukupnom broju umrlih i to baš onako kako smo i upozoravali u našim člancima.

Ovim putem javno pozivamo HZJZ da prestane s ovakvim sramotnim pokušajima prikrivanja stvarnih podataka jer osim što to nema pravog učinka, samo dodatno uništavaju vlastitu, ionako dovoljno ukaljanu reputaciju.

Istina ili laž - tako nešto možemo se često zapitati...

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button