Izbor uredništva

Razotkrivamo laž na temelju službene statistike HZJZ!

Hrvatski zavod za javno zdravstvo svaku godinu objavljuje službeno izvješće o radu bolnica u Hrvatskoj za proteklu godinu.

Mi smo „bacili oko“ na samo dva izvješća, ono iz 2019. i iz „pandemijske“ 2020. godine.

Prije nego prijeđemo na izvješća, moramo vas podsjetiti kako su „nadležni“ u ministarstvu i bolnicama putem plaćeničkih medija plašili građane u toj 2020.godini:

  1. https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/3906480/bolnice-pred-pucanjem-vlada-nema-rjesenje-do-111-mogli-bismo-imati-1000-hospitaliziranih-dnevno/
  2. https://direktno.hr/domovina/bolnice-pred-kolapsom-otprilike-poznat-datum-kada-bi-moglo-doci-do-pucanja-210771/
  3. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-splitsko-dalmatinskoj-zupaniji-oboren-rekord-apel-iz-kbc-a-za-deset-dana-smo-puni-15028352
  4. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nazalost-na-rubu-smo-da-prijedemo-rubikon-moramo-se-svi-zapitati-tko-ce-nas-lijeciti-15025674

Čitajući tada ove naslove, neupućeni čovjek nije imao puno opcija, nego se dobro uplašiti i povjerovati kako ova strašna pandemija kosi sve pred sobom. Tako uplašen, jedino što je mogao je stati u red za primanje injekcije nepoznatog sadržaja, kojeg su mu ovi isti ljudi ponudili kao jedino rješenje iz te situacije.

A sada je već legenda kako je „cjepivo“ reteriralo od 100%-tne učinkovitosti, preko „štiti od težeg oblika i respiratora“, do zaštite od umiranja i naposlijetku evidentno smanjenja imuniteta svih onih koji ga prime.

Dakle, ljude su pridobili i usmjerili kao ovce u tor isključivo na plasiranju straha. Jedan od tih strahova temeljili su i na preopterećenosti bolničkog sustava. Danas znamo da je to LAŽ, a sve otkriva službena statistika HZJZ. Ništa ne kriju…a sve da bi sutra mogli reći pa nismo vas mi tjerali da primate te injekcije, sve smo vam rekli.

Razotkrivamo LAŽ

Pogledaju li se brojevi iz prvih tablica izvješća iz 2019. i 2020. godine na razini Hrvatske, odmah sve postaje jasno. Gotovo svi parametri koji se prate su u 2020. godini u padu! Od ukupnog broja postelja, broja postelja po jednom doktoru, broja ispisanih bolesnika, broja dana bolničkog liječenja, prosječne dužine liječenja itd.

Ono što je svakako potrebno naglasiti je postotak iskorištenosti postelja, koji je u 2019. godini bio 68,94%, dok je u „pandemijskoj“ 2020. godini pao na 55,37%. Tko je tu lud? Čovjek bi valjda očekivao da će jedna tako smrtonosna i opasna bolest dovesti do potpunog popunjavanja svih kapaciteta. 

Pogledajte dobro i tablice ispisanih bolesnika, te broj dana liječenja s prosječnom dužinom liječenja po ovim godinama! Pogledajte brojeve na infektologiji! Čista svinjarija!

U laži su kratke... - Zivi Voli i ne misli na krizu , Jer zivot je jedan i  Nema Repriz | Facebook

Ne podliježite! Ne pristajte!  

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Jedan komentar

  1. Ja imam točan podatak o broju umrlih na području općine Orašje koja broji 22.000 stanovnika. I u 2019. i 2020. brojka umrlih je jednaka – 289!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button