Izbor uredništvaVideo

Odličan video i totalno raskrinkavanje u 2 minute. Obvezno pogledati…

ODLIČAN video i totalno raskrinkavanje u 2 minute. Kako su vas lagali ( i još lažu ) i uz to u VAS drsko upiru prstom jer ih eto niste poslušali i u sebe stavili ovo što je “jako učinkovito”.

Ovaj video o totalnom raskrinkavanju pogledajte OVDJE!

Uz ovu objavu, koju smo prenijeli sa Facebook stranice Borisa Miševića, donosimo i jedan slučaj nuspojave nakon primljenog cjepiva.

Članak preuzimamo sa portala narod.hr.

Australska glumica borila se tjednima za život na intenzivnoj njezi nakon cijeplješto je pretrpjela moždani udar uzrokovan rijetkom nuspojavom zgrušavanja krvi nakon cijepljenja protiv covida AstraZenecom.

Odličan video i totalno raskrinkavanje u 2 minute. Obvezno pogledati...
www.crodex.net
Foto: Swans2013 / wikimedia commons

Melle Stewart (40) primila je prvu dozu cjepiva 24. svibnja u Londonu, gdje živi sa suprugom i glumcem Benom Lewisom, prenosi RTL britanski Daily Mail.

No, dva tjedna kasnije probudila se s čudnim osjećajem na desnoj strani tijela.

Dok je pokušavala ustati iz kreveta, srušila se i hitno je prevezena u bolnicu, gdje joj se stanje ubrzo pogoršalo – bila joj je parlizirana desna strana tijela, a izgubila je i sposobnost govora.

„Liječnici su joj morali ukloniti veliki dio lubanje kako bi smanjili pritisak u mozgu“, objavljeno je na stranici GoFundMe gdje su njezini suprug, prijatelji i rodbina pokrenuli akciju za prikupljanje sredstava za njezinu dugotrajnu rehabilitaciju i liječenje.

Pet tjedana na intenzivnoj se borila za život

Melle je provela tri tjedna u induciranoj komi na respiratoru nakon što je doživjela težak moždani udar, uzrokovan dvama velikim ugrušcima u glavnim žilama u mozgu.

Nakon što je gotovo pet tjedana provela boreći se za život na intenzivnoj, započela je rehabilitaciju, prije nego što je 8. rujna prebačena u specijaliziranu bolnicu u Londonu.

Glumica koja nikada prije nije bila u bolnici, sada uči kako govoriti, hodati i pomicati desnu ruku i šaku, a ostat će u bolnici do 2022. godine dok se nauči prilagoditi svom novom životu.

I dalje uzima lijekove protiv zgrušavanja i napadaja i trebat će daljnju operaciju kako bi joj u lubanju ugradila titansku ploču koja bi zamijenila dio koji je uklonjen.

„Teško je povjerovati da netko tako živahan kao Melle, koja je radila na pozornicama diljem svijeta i snimila brojne audio knjige, sada ponovno uči hodati i govoriti. Izdržala je, ali njen se život zauvijek promijenio“, kazao je brat njezinog supruga, Alexander Lewis.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button