Domovina

Vrkljan žestoko odgovorio HDZ-u i Plenkoviću:PLENKOVIĆ-PUPOVAC KAMPANJA „BUDI SRBIN“

DORH služi vladajućoj strukturi, on skriva kriminal i korupciju, ali isto tako po potrebi montira optužnice za nepodobne osobe

Nakon što je saborski zastupnik Milan Vrkljan prozvao HDZ zbog slučaja Thomspon-Derifaj, u petak je stigao odgovor iz HDZ-a , a u nedjelju se na isti osvrnuo Vrkljan koji je svojim dužim postom kritizirao i premijera, ali i šefa SDSS-a i kampanju “Budi Srbin” uoči popisa stanovništva.

”ANONIMNI IZVOR IZ HDZ-a I PLENKOVIĆ-PUPOVAC KAMPANJA ‘BUDI SRBIN’

2018. godine poznati nogometaš Mesut Özil poklonio je turskom Predsjedniku Erdoganu svoj igrački dres na kojemu je rukom napisao ‘mome predsjedniku Erdoganu, poštovanje, Mesut Özil’. Na tu vijest nastala je opća konsternacija u njemačkoj javnosti. Özil je igrao za Njemačku reprezentaciju, imao je njemačko državljanstvo i rođen je u Njemačkoj. Svi mediji i javni djelatnici su pitali Özila ‘kako Erdogana možeš zvati svojim Predsjednikom’, sve si od Njemačke dobio i s tom si izjavom ponizio i uvrijedio Njemačku. Özil je nakon tri tjedna od objave fotografije s Erdoganom, morao napustiti reprezentaciju. Poruka je jasna – voli svoje, ali poštuj tuđe, te ne budi nezahvalan, već budi pristojan!

Hrvatski građani su prije nekoliko dana doživjeli još jednu provokaciju i poniženje u režiji tandema Pupovac-Plenković. Naime, Milorad Pupovac je pokrenuo kampanju pod nazivom ‘Budi Srbin’, koju financiraju hrvatski porezni obveznici. Cilj kampanje je potaknuti hrvatske državljane da se izjašnjavaju na popisu stanovništva Srbima. Znači, hrvatski građani su bedasti i ne znaju što su po nacionalnosti, pa ih Andrej Plenković i Pupovac prosvjetljuju i pozivaju ih da se izjasne Srbima.

Pravo na slobodu izbora svakome građaninu je zajamčeno Ustavom i temeljnim vrijednostima Europske Unije. Međutim, potpredsjednik Vlade Boris Milošević izjavljuje da Hrvatska pravoslavna crkva ne postoji, te ponovno klevetnički spominje NDH. Tko daje pravo potpredsjedniku Vlade da osporava elementarno pravo koje ima svaki građanin, a to je pravo slobode izbora!? U čemu je problem da se netko osjeća Hrvatom i ima pravoslavnu vjeru?

Je li Plenkovićev potpredsjednik guverner Hrvatske? Tko mu daje pravo da kleveće državu čiji je dužnosnik te krši i vrijeđa hrvatske građane, gazi demokratske i civilizacijske vrijednosti?

Vratimo se ponovno njemačkoj politici. Njemačka Vlada ima Povjerenika za integraciju. Njegov posao je da stranci koji duže žive u Njemačkoj, postanu politički Nijemci, znaju jezik, jednostavno – da se osjećaju dijelom njemačkog političkog i kulturnog identiteta. Njemačka vlada smatra, da ukoliko se Turci, koji su u Njemačkoj brojni, ne integriraju, da će nastati paralelno društvo koje će proizvesti društvene napetosti, pa i konflikte.

Plenković i njegov HDZ smatraju da se Srbi ne trebaju integrirati u Hrvatski društveni život, već, dapače, da trebaju isticati svoje srpstvo. Čak štoviše, trebaju smatrati Aleksandra Vučića svojim predsjednikom, i sve to trebaju plaćati hrvatski građani. Usput, taj Vučić nikada nije izjavio da je odustao od cilja da Srbija bude do Virovitice, Karlovca i Karlobaga.

Turčin Erdogan ne prijeti da će anektirati Muenchen ili Hamburg, ali Vučić i družina prijete Hrvatskoj te konstantno iznosi laži i kleveće Hrvatsku.

Treba li nam njemački slučaj s igračem Özilom biti poučak? Trebamo li se zapitati zašto identičnu kampanju kao Pupovac u Hrvatskoj vode predstavnici Srba u Crnoj Gori? Pa to nije slučajno, to se vodi iz Beograda.

Hrvatski političari su plaćeni od hrvatskih građana da vode brigo o njihovim interesima. Moja je obveza kritički promišljati i raditi na napretku i zaštiti hrvatske države i njezinih građana.

Kad se postavi zdravorazumno pitanje te navedu nepobitne činjenice, javlja se anonimni izvor iz HDZ-a i kleveće da sam huškač, da se meni sudilo, da sam jednostavno odvratan čovjek. Uvijek ista metoda, galama i laž kako bi se istinu sakrilo, jer, kao što je pisano prije 2000 godina, ‘tama se boji svjetlosti’.

Tom anonimnom Branku Bačiću, Plenkoviću ili Vladimiru Šeksu želim pojasniti.

Bio sam potpredsjednik, a potom i privremeni predsjednik HDZ-a u Zagrebu 2002, godine. Tadašnji zagrebački HDZ je prvi na hrvatskoj političkoj sceni prepoznao korupciju kao temelj društvenih problema. Donijeli smo i rezoluciju pod nazivom ‘Čist obraz’, te su nas zbog toga Ivo Sanader i Šeks smijenili. Meni su nudili razne pozicije da se okrenem protiv tadašnjeg vodstva zagrebačkog HDZ-a, što sam odbio. Nakon dolaska Sanadera na vlast, Mladen Bajić pokreće kazneni postupak protiv mene.

Postupak koji je, osim što je bio smiješan, bio je i groteskan. Poznato je da je DORH po dolasku Bajića na njegovo čelo, pa sve do danas, pod čvrstom kontrolom vladajuće strukture. DORH služi vladajućoj strukturi, on skriva kriminal i korupciju, ali isto tako po potrebi montira optužnice za nepodobne osobe. Upravo su mene putem kaznenog progona pokušali ušutkati. Međutim, ti dečki su zaboravili da se ja nisam bojao ni ’91., kada sam organizirao i bio prvi šef saniteta ličkog ratišta, pa se slijedom toga doista nisam bojao jugo-udbaških tužitelja.

O vjerodostojnosti pravosuđa neki dan se izjasnila i Europska Komisija, naveli su da imamo najgore pravosuđe u EU. To pravosuđe jednostavno nije imalo osnove da me osudi, ali su izveli poznati manevar. Umjesto da me oslobode, slučaj su doveli do zastare, i to namjerno. Motiv je jasan. Duboka država putem ovakvih montiranih procesa nastoji opasne protivnike svoje korumpirane politike spriječiti u djelovanju.

Ja svojim radom i borbom za pravednu Hrvatsku pokazujem da se njihovih smicalica ne bojim, jer da imam ‘putra na glavi’ onda bih šutio i bio kao većina današnjih političara.

Vladajućoj vrhuški smeta da se iznosi istina.

Njima smeta da se govori o Ovršnom zakonu, o aferama Krš-Pađene, BORG, Uljanik, Brodotrogir i nizu drugih. Njima smeta što sam otvorio teme bankrota zdravstva, pljačke HZZO-a i HDZ-ovih kadrova koji su vlasnici privatnih bolnica i poliklinika, a u isto vrijeme su pročelnici klinika u javnom sektoru. Smetaju im svi koji ukazuju na korupciju i kriminal u hrvatskom društvu.

Njima smeta spominjanje onoga što je Europska komisija objavila – da, poslije Bugara, imamo najmanju platežnu moć. Njima smeta spominjanje činjenice da će se ove godine oboriti još jedan rekord, u 1. razred će krenuti 5000 djece manje. Istodobno, zar bismo trebali zatvoriti oči kada se ministri naokolo vozaju s jahtama i besramno demonstriraju svoje bogatstvo i socijalnu neosjetljivost?

Nadalje, vladajuće strukture štite srpske ratne zločine, nijedan čuvar srpskih logora nije osuđen!? Kako je to moguće? Zašto nije Republika Srbija tužena za ratnu odštetu? Zašto Republici Srbiji nije blokirano pregovaranje s EU?

Po Plenkoviću, Šeksu i družini mi trebamo prihvatiti biti građani drugog reda u Europskoj uniji, mi trebamo prihvatiti da nas se sustavno ponižava i još da im se divimo. Taj film više neće gledati! Ogromna većina hrvatskih građana više ne želi tolerirati bezakonje, korupciju i antihrvatsku histeriju koju provodi Plenković s Pupovcem.

Hrvatska je naša Domovina i druge nemamo. Hrvatski građani žele državu vladavine prava i jednakosti. Mi na to imamo pravo, i uspjet ćemo jer je nas više! Hrvatski narod je jedan od najstarijih naroda u Europi, i znat će se izboriti za civiliziranu Državu u kojoj su svi jednaki pred zakonom!

Duboko vjerujem u zrelost hrvatskog naroda, vjerujem u konačni uspjeh, nas je više !!!”, napisao je Vrkljan.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button