Domovina

Hrvatsku ustavnu ravnopravnost u BIH ukinuli su stranci. Bošnjaci samo koriste ono što im je servirano.

Inzkov zakon donešen je Bonskim ovlastima. Koje nigdje ne stoje u Ustavu BIH niti u Daytonskom sporazumu. Tim istim bonskim ovlastima ukinuta je hrvatska ustavna ravnopravnost u BIH.

Podsjećamo, hrvatske legitimne “borce” za hrvatsku ustavnu ravnopravnost u BIH: Upravo tu hrvatsku ustavnu ravnopravnost u BIH ukinuli su stranci iz OSCE-a i OHR-a. Ne Bošnjaci. Bošnjaci potom koriste ono što im je servirano. Izgubili smo desetljeća na borbu za vraćanje prava koje nam je oteo OHR. Priznavati OHR znači legalizirati tiranina koji ne poštuje naš Ustav i koji je pogazio međunarodno pravo. Vi, gospodo to upravo činite pred očima naroda i to u situaciji kada velike svjetske sile prestaju podržavati OHR.

Ured OHR-a je nametnuo Alijansu i Platformu. Ured OHR-a je nametnuo neustavni Statut grada Mostara i zaboravio na Travnik. Ured OHR-a je promijenio pravila jedne trećine. Vrijeđao naše dostojanstvo i čast Lijanovićem, Čamberom, Jurišićem, Budimirom. Ured OHR-a je tata i mama svakog Komšićevog mandata svakog njegovog šovinizma nad našim napaćenim narodom. Otkud vam samo pravo da stajete uz ured OHR-a a protiv nas?

Stranci iz OHR-a su sve ove godine gledali predaju BHRT-a i FTV-a u ruke Bošnjaka. Oni. Oni su to učinili.

OHR ghluhonijemo šuti na šovinizam jedine proterorisitčke stranke na tlu Europe, SDA. Postoje tajni ugovori tajne nagodbe predaje utjecaja u BIH Turskoj i Saudiji u zamjenu za mirne trgove u Europi. Mi nismo i nećemo biti ničiji žrtveni kurbani poštovana gospodo.

OHR je na kraju nametnuo Inzkov zakon koji je doveo do blokade sustava. Isti taj zakon kako vidite ne vrijedi za muslimansku većinu. Oni otvoreno negiraju zločine i nitko ih ne optužuje. A vi služite kao legalističko gorivo tom sustavu. Vaš ministar je za to vrijeme na čelu ministarstva pravde. Ne pokreće inspekcije niti tužbe. A i bolje da ne pokreće. Jel tako?

Hrvatskim liderima nitko nije dao ovlast da priznaju Schmidta. O Hrvatima ovisi konačno hoće li antihrvatski OHR  napustiti našu zemlju ili neće. Uz Srbe , Hrvati čine i političku i ustavnu i matemaitčku većinu.

Srpsko i hrvatsko ne Schmidtu znači zatvaranje ureda OHR-a, kraj lagodnog života HDZ-a i SDA ali početak stvarnih ustavnih promjena u BIH. I bolje budućnosti za sve narode. Samo onda kada Bošnjaci ostanu bez svoje najmoćnije partije, svog najjačeg rušitelja Ustava, bez svoje najvažnije političke prostitutke – OHR-a samo tada je moguć početak dijaloga. Kada ih se natjera da shvate da u našoj zajedničkoj zgradi oni nisu nikakvi šefovi niti vlasnici naše zemlje nego naši sustanari. Koji se imaju spustiti na zemlju i prestati nas gledati kao vanzemaljce.

HDZBIH nije proveo referendum u hrvatskom narodu o ovom važnom pitanju.

S punom odgovornošću tvrdimo da preko 99% Hrvata ne priznaje Schmidta nit OHR , da bonske ovlasti smatraju neustavnima a njihove intervencije u naše banke i naš Ustav nasiljem nad Hrvatima.

S punom odgovornošću tvrdimo da je ovo preozbiljno pitanje za naš narod i da HNS stranke trebaju o ovoj važnoj temi pod hitno organizirati bilo naroda ukoliko ne žele događanje vlastitog naroda pred zgradom HNS-a.

Niti vjekovni trgovci našim kožama, ”Fratrizani” niti HDZ nemaju nikakvo moralno, političko, niti iko drugo pravo sudjelovati i produljivanju mandata OHR-u. Nismo fascinirani nit EU-om niti NATO članicama. Posebno nakon što smo vidjeli kako jedna NATO članica pomaže ISIL i puca po braći Armencima. Eto vama NATO. Eto vam i EU.

  • Rasprava o Schmidtovih par rečenica koju danas vode hrvatski novinari naivno je i prešutno uvjeravanje Hrvata u BIH da je Schmidt legalan.
  • Ljubićeva izjava kako je on legalan i mimo odluke Vijeća sigurnosti je sramotna, izdajnička i antihrvatska.
  • U presudnim trenucima za naš narod, nema političke stranke u Hrvata koja je u stanju reći “Dosta!”.
  • Dok nam prijete iz Sarajeva na sve moguće načine i hvale se kako će OHR u budućim odlukama još snažnije gurati bošnjačku stvar, naši političari šute, prešutno legaliziraju Schmidta, naši fratri ga primaju.

Svi oni će sutra reći da su bili uz narod. A narod, manjina koja misli i ima još uvijek želju da se bori, shvaća o čemu pišemo, velika većina…. I lijepo im je.

Konformizam je doista lijep. No niti jedan narod, koji se prekrio koprenom konformizma nije opstao.

Tako neće ni naš.

Svesti sudbinu svog naroda na to što će danas ili sutra reći Schmidt nije nikakva aktivna politika.

To je politika u pasivu, ne u aktivu. piše poskok.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button