Izbor uredništva

Tijekom pandemije ste jasno mogli vidjeti tko su TOTALITARISTI među nama

Tijekom pandemije ste jasno mogli vidjeti tko su TOTALITARISTI među nama. Mogli ste razaznati prikrivene fašiste i komunjare među političarima , novinarima, znanstvenicima ali i ”običnim” ljudima.

Naravno, bilo je i onih zastrašenih, ali aktivni i agresivni u promociji ‘mjera’ kao što su lockdown, maskiranje, cijepljenje djece, potvrde… su oni koji su skloni totalitarizmu i kojih se morate čuvati u slučaju da situacija bude opasnija. Jer malo tko, tko NIJE takav je mogao tako jako zagovarati mjere usprkos tome što je i najmanje kritičko razmišljanje ukazivalo na suprotno. Jer pitanje je čak i ako je situacija ‘nejasna’, zašto agresivno zagovarati radikalne mjere – jer radikalne mjere trebaju izrazito čvrsta opravdanja, kojih naravno nije bilo.

To ste mogli vidjeti i u odvratnim napadima na Gordan Lauc i Nenada Bakića – budući da se nisu mogli suprotstaviti nikakvim analizama (svi oštromjeraški znanstvenici i institucije, kao IRB, HZJZ, PMF-ovi, nisu uspjeli razviti ni epidemiološki model, a njihovi totalitarni sljedbenici u tome nisu vidjeli nikakav problem), pali su na niske grane najjadnijih uvreda i pokušaja difamacija (pogledajte samo Lenharda – Nindžu, Cecka, Krafnoždera ili neke ‘znanstvene’ ‘novinare’).

Jedan od brojnih napada ”vaxerice” i bivše partijske novinarke Sanje Modrić na Gordana lauca

Kako je situacija svima sve jasnija, oni govore da je to ‘sve iza nas, ne treba se osvrtati’, ali nije iza nas – jer mi znamo tko su totalitaristi među nama, koji će uvijek biti skloni ideologiju koristiti za nasilje nad drugima, kako bi liječili svoje frustracije.

I naravno, Gordana i Bakića će mrziti čim više bude jasno koliko su bili u pravu. Naravno, mrze ih ponajprije zato jer su njihovi argumenti prevladali i u jesen 2020. je vlada odabrala ‘švedski model’, koji se pokazao najboljim i zato Švedska ima najmanji višak smrtnosti u EU, a Hrvatska daleko manji nego joj ‘pripada’ s obzirom na zadane okolnosti (siromaštvo, što se ogleda u kratkom životnom vijeku, lošem zdravlju u starosti, debljini i kvaliteti zdravstvenog sustava).

Nažalost Vlada RH je popustila i u jesen 2021. pod pritiskom uvela covid potvrde koje su nanijele nemjerljivu štetu i evidentno poticali širenje epidemije među najugroženijim skupinama u bolnicama i staračkim domovima.

Izvor:Nenad Bakić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button