Domovina

Grmoja:NASTAVLJA SE POLITIČKI PROGON DIPLOMATA SABLJAKA

Nikola Grmoja je danas (ponedjeljak) u 12:45 održao tiskovnu konferenciju pred Službeničkim sudom u Vukovarskoj 49, gdje u 13:00 trebao po četvrti put započeti stegovni postupak protiv diplomata Sabljaka kojeg je 2018. tadašnja ministrica udaljila iz službe kad je prijavio zataškavanje protupravnih radnji i isplata državnog novca u Australiji i SAD-u.

Predstavnici Ministarstva vanjskih poslova se nisu danas pojavili! Tri godine traje njegov progon, a korupciju zataškava Plenkovićeva Vlada uz asistenciju DORH-a!

Viši sudovi su poništili sva tri prethodna postupka Službeničkog suda čije je članove postavila Plenkovićeva Vlada. Dobro ste razumjeli, Sabljaka tuži ministar kojeg je instalirao Plenković, a presuđuje mu Službenički sud čije je članove instalirao također Plenković. Na svim dosadašnjim raspravama su otkriveni novi detalji prijevara s kojima su privilegirani diplomati povezani s anti-koruptivnim Plenkovićem isplaćivali i prisvajali naš novac. Vjerujem da ćemo i sutra na javnoj raspravi saznati nove paprene pojedinosti. naveo je na konferenciji Nikola Grmoja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button