Domovina

Grmoja oštro odgovorio na napad ”Hanžar medija”:Na razbijanju BiH radi sarajevska politička čaršija predvođena Izetbegovićem i pseudograđanskim opcijama

Novcem od majorizacije koji je ukrao od Hrvata, Komšić plaća pisanje u njegovu korist. Mediji koji ga u Hrvatskoj prenose, a to su uglavnom Pavić grupa i Hanžeković grupa, bogate se na novcu BH Hrvata koje im za objave naručenih članaka vjerojatno šalje Komšićev ured. Najnoviji slučaj je tekst od Roberta Bajrušija, suprug Sabine Bajruši, u Jutarnjem listu koji već dugo radi na propagandi velikobošnjačkih stavova u Hrvatskoj.

grmoj
Suprug Sabine Bajruši u redovitoj mjesečnoj kolumni protiv Hrvata u BiH

Nije dugo trebalo čekati Grmojin odgovor koji je ponovio već poznate stavove Mosta :

”Možda gospodin Robert Bajruši toga nije do kraja svjestan, ali prošla su vremena u kojima se nekoga može ušutkivati. Mene je narod izabrao ne da šutim, već da jasno i argumentirano govorim o svim pitanjima koja su bitna za moj narod. Pitanje Hrvata u Bosni i Hercegovini, o čemu Bajruši zna jako malo ili nimalo, je prvorazredno nacionalno pitanje koje zahtijeva ozbiljan pristup i jasne pozicije, a po tom pitanju smo itekako jasni i Most i ja.

Mene kao hrvatskog političara zanima Bosna i Hercegovina u kojoj će moj narod biti potpuno ravnopravan i u kojoj će moći izabrati svoje legitimne političke predstavnike. To nije pozdravljanje mogućnosti raspada BiH, kako nam tumači Bajruši, već čuvanje temeljnih principa na kojima jedino i može postojati zajednička država.

Na razbijanju Bosne i Hercegovine ne rade Hrvati, koji su je usput rečeno obranili i bez koje ne bi postojala, već sarajevska politička čaršija predvođena Bakirom Izetbegovićem i pseudograđanskim opcijama koji BiH vide isključivo za sebe. Vjerojatno gospodin Bajruši ne zna ili ima razloga ne znati, ali dobro ga je podsjetiti da su se Hrvati prvi organizirali i obranili BiH, bili presudan faktor 1992. godine na referendumu o nezavisnosti BiH, te unatoč majorizaciji i grubom kršenju dogovorenih dejtonskih načela gradili priču o zajedničkoj državi. Pravo je čudo da su unatoč svemu i dalje ostali vjerni ideji zajedničke države.Oni koji uporno rade na rušenju BiH, osim političkih elemenata unutar te države, su i novinari kao Bajruši, koji očito ne priželjkuju konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH.

Moj stav je jasan: Bosna i Hercegovina da, ali samo kao država u kojoj će moj narod biti potpuno ravnopravan. I o tome ću jasno i beskompromisno govoriti, unatoč novinarima i političarima koji bi me rado ušutkali.” napisao je Grmoja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button