Domovina

Grmoja: Moramo pomoći Hrvatima u BiH jer su izloženi iživljavanju političkog Sarajeva

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja kazao je da su Hrvati u BiH izloženi iživljavanju političkog Sarajeva te da Hrvati trebaju preispitati na koji način pomoći hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini.

“Mi znamo da od tri člana Predsjedništva BiH Hrvati nemaju svoga predstavnika, da je Komšić nametnut, i da je jedini koji s vremena na vrijeme kaže nešto u korist Hrvata, nažalost, eto, Milorad Dodik. Takve su okolnosti. Definitivno da Hrvati trebaju preispitati što će biti s BiH, na koji način zapravo pomoći hrvatskom narodu u BiH da se izbori za svoja politička prava”, rekao je Grmoja.

Grmoja: Moramo pomoći Hrvatima u BiH  jer su izloženi iživljavanju političkog Sarajeva
www.crodex.net
Hrvatima nametnuti član predsjedništva BiH

Komentirajući izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića da premijer Andrej Plenković i njegova vlada nisu krivi za iseljavanje Hrvata, a nakon što je popis stanovništva u RH pokazao pad broja stanovnika ispod 3,9 milijuna, Grmoja je rekao da je Milanović time išao sebe abolirati od odgovornosti jer je i on bio premijer.

Naravno da nije odgovorna samo ova vlada, ali Plenković je premijer već pet godina, pa je njegova odgovornost veća nego Milanovićeva, ustvrdio je Grmoja u izjavi za  HRT.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button