Izbor uredništva

Faktograf krenuo cenzurirati i ”konkurenciju”

”Takozvani, službeni ”fact checkeri” označili su nas kao širitelje netočnih informacija o članu Znanstvenog savjeta Igoru Rudanu.

Infodemija bilježi i provjerava isključivo informacije koje su prenesene u ”mainstream” medijima, autorizirane i urednički obrađene. Naša svrha je provjera činjenica. Nekima činjenice i istina smetaju pa nas pokušavaju ušutkati. 𝗡𝗼 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗿𝗮𝗻! Pozivamo vas da posjetite našu internetsku stranicu infodemija.org i pregledajte što je napisano o Igoru Rudanu i ostalim znanstvenicima. Vidjet ćete da su sve izjave prenesene točno onako kako su ih oni izrekli. Pokušaj da se nas ugasi je pokušaj da se ugasi istina. Stoga, LAJKAJTE, DIJELITE, KOMENTIRAJTE, širite istinu, jer mi nju jedinu i prenosimo! ” objavili su na FB stranici infodemija.org.

Na sljedećoj poveznici možete pročitati kako je infodemija.org razotkrila ”britanskog akademika”!

Faktograf je ovim debelo prešao granicu. Cenzurira konkurenciju, drugog ”faktchekera”, doduše ‘amaterskog’ koji nema velike donacije od facebooka,google-a i raznoraznih fondacija. Neće ovo biti dobro za njih.

Mislim da ovo potpuno jasno znači da se Infodemija mora pratiti, ovako nervozna reakcija Faktografa koji je ustao braniti čak i samog ideologa oštrih mjera, govori puno. Vjerujem da će ovo sada postati međunarodni skandal koji će utjecati i na zakonodavstvo Hrvatske, ali i EU.

faktograf

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button