Izbor uredništva

Dok Hrvatska gori, Plenković se češlja!

Saborski zastupnici Mosta ponovno su u četvrtak pozvali Vladu da ne koristi Ukrajinu kao ‘smokvin list’ za domaće probleme, nego da se tim problemima pozabavi i makne korumpirane političare.

Marija Selak Raspudić iz Mosta “sramotnom” smatra reakciju premijera Plenkovića na pitanje o optužbi protiv ministra Aladrovića kada je rekao da ‘ima pametnijeg posla’.

Iskorištavati tragediju ukrajinskog naroda kako bi se njome prikrile koruptivne radnje u vlastitoj Vladi je moralno dno koje za HDZ i nije neočekivano”, izjavila je Selak Raspudić. Smatra da bi premijer trebao hitno suspendirati ministra koji je pod optužbama, međutim, kaže Selak Raspudić, premijer ‘nema rješenje za ministra graditeljstva i ne zna što učiniti s Aladarovićem pa se skriva iza ukrajinske tragedije da bi izbjegao pitanja o nefunkcionalnosti vlastite Vlade’.

Kaže, da ‘u trenutku ovako ozbiljne vojne ugroze, za što postoji jedinstvo hrvatskog naroda prema građanima Ukrajine, umjesto da se posvetimo njima i brinemo za vlastitu vojnu sigurnost, mi smo prisiljeni baviti se aferama koje je proizvela njegova Vlada’.„Borit ćemo se da budemo solidarni s ukrajinskim narodom, ali ćemo nastaviti upozoravati da je ova Vlada neodrživa jer je jedan ministar već pod istragom, a za drugog tek dolazi, i Vlada zbog sigurnosti naših građana u vrijeme krize mora što prije otići”, rekla je Selak Raspudić.

Na navedene izjave reagirali su iz HDZ-a i MOST-ovcima su odlučili odgovoriti putem Facebooka, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

‘Vjeruje li itko da bi destruktivci iz MOST-a uspjeli sanirati Sberbank? Ili izgraditi LNG terminal kako bi Hrvatska osigurala dovoljne količine energenata? Ili donijeti paket mjera za zaštitu standarda naših građana, vrijedan gotovo 5 milijardi kn? MOST-ovi mališani, kao uvijek, bave se malim stvarima – sami sobom. Grmoja oduvijek koristi teške riječi kao “smokvin list” za vlastitu nesposobnost & infantilnost. Europa gori, a gđa Selak Raspudić se češlja. I vjeruje da je važna’, poručuje HDZ u objavi na Facebooku.

Putem Facebooka Plenkoviću je odgovorila prozvana saborska zastupnica Marija Selak Raspudić:

”Jesam li ja to HDZ-u važna ili se HDZ voli baviti nevažnim stvarima? Ne brine HDZ moja frizura, nego istina koju sam rekla hrvatskim građanima i koju su oni prepoznali. A ta je da HDZ-ov primarni cilj nije pomoći Ukrajini, nego želi iskoristiti tragičnu ukrajinsku situaciju kako bi nametnuo trajno izvanredno stanje, suspendirao Hrvatski sabor, mogućnost izbora i bilo koji drugi oblik demokratske kontrole, a sve s jednim ciljem – da njegovi kriminalci ne budu privedeni pravdi i da stvore uvjete za nastavak pljačke Hrvatske.

Dakle ne bavimo se mi sobom, nego smo i čak i u ovoj nezapamćenoj europskoj krizi zbog uhićenja vaših ministara primorani baviti se vama, odnosno ne bavimo se mi “malim stvarima” kako vi sugerirate, nego vašim krupnim kriminalom. A dok Hrvatska gori, Plenković se češlja!” napisala je Selak Raspudić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button