Svijet

Evo kako izgleda klasična manipulacija parareligijskih woke ideologa

Ovakve usputne perfidne WOKE manipulacije sveprisutne su u ovom našem čudnom društvu i treba aktivno raditi na njihovom prokazivanju.

Nisu ovu “pjevačicu” izviždali jer je podržala LGBT populaciju, već jer je podržala radikalnu woke ideologiju koja parazitira na spomenutoj populaciji, koristeći ju kao pseudomoralni štit za svoje radikalne stavove.

Koliko god se woke ideolozi trudili to tako prikazati, njih nitko iz bilo koje populacije nije legimitizirao kao svoje predstavnike, pa se posljedično nemaju pravo predstavljati kao ičiji kolektivni glas.

Dugine boje, koje je ova djevojka odlučila staviti na svoje polugolo samoobjektivizirano tijelo, danas simboliziraju ideologiju zbog koje se na djeci vrši eksperimentalna kirurška i hormonska terapija, zbog koje se djecu uranja u seksualizirajuće sadržaje od vrtićke dobi, zbog koje oportunistički muškarci uništavaju teško izborene ženske sportove, zbog koje se guše naše temeljne civilizacijske vrijednosti itd.

Ovakve usputne perfidne manipulacije sveprisutne su u ovom našem čudnom društvu i treba aktivno raditi na njihovom prokazivanju.

P. S. Ni na jednoj snimci ne vidi se kako je itko bio “gađan bocama”, no zamaranje istinom i točnim prenošenjem informacija u novinarskoj struci ionako je stvar prošlosti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button