SvijetVideo

Dramatičan apel dr.Sucharita Bhakdija kolegama, liječnicima

DRAMATIČAN APEL… Dr. Sucharit Bhakdi obraća se svim liječnicima, svim onim medicinskim ustanovama koje nastavljaju hvaliti zasluge cjepiva protiv Covida.

Rano u kampaniji cijepljenja možda ste vjerovali da ubrizgavanje genskih covid proizvoda služi najboljem interesu vaših pacijenta.

Sada je otkriven potencijal cjepiva protiv Covida gdje se zna da može izazvati smrt.

DRAMATIČAN APEL dr. Sucharita Bhakdija svim liječnicima

DRAMATIČAN APEL Dr. Sucharit Bhakdi kolegama, liječnicima   www.crodex.net
Dr. Sucharit Bhakdi obraća se svim liječnicima….

Vi, svjetski medicinski radnici, možete i morate ovo zaustaviti odmah, jer vaša slijedeća inekcija mogla bi izbrisati nadu i sreću nevinog djeteta. Oduprite se politici koja želi preuzeti medicinu i preuzmite brigu o pacijentima u svoje ruke pod Hipokratovom zakletvom. Ovdje je doista riječ o sukobu interesa koji su nanijeli neopisivu patnju svjetskoj populaciji.

Liječnici, ne bojite li se da će vaša imena ući u povijest, pored imena najvećih zlikovaca svih vremena te da ćete zauvijek narušiti ugled nekad naše cijenjene profesije. Kolege, ne možemo oboje biti u pravu i naša je implicitna dužnost da se sada svi okupimo i tražimo istinu.

Pozivamo vas da se zauzmete za svoja prava i prava svih onih koje volite, vaše pravo da živite, da govorite, da se krećete, da radite, bez medicinske prinude, zastrašivanja.

Kad jednom date ta svoja prava, ona nikad neće biti vraćena. Osuđujete svoju djecu i generacije koja dolaze na život bez empatije i ljubavi prema čovječanstvu, te on kao takav više nije vrijedan življenja.

VIDEO- DRAMATIČAN APEL liječnika Sucharita Bhakdija svim liječnicima

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button