Vjera

DR. PAVUNA ”RAZVALIO” NAKON TRI GODINE ŠUTNJE: MEĐUGORJE JE NAJPOSEBNIJE MJESTO NA ZEMLJI

Prof Davor Pavuna razgovor je započeo svjedočanstvom vjere rekavši da je vjernik i znanstvenik i da ima molitvenu grupu na znanstvenom institutu na kojem radi u Švicarskoj i da to nije ništa čudno, da je o tome svjedočio i na njemačkom i na švicarskom, a na pitanje zašto ljudi u Hrvatskoj to ne mogu shvatiti rekao je: “Zato što je ovdje još uvijek boljševizam.”

Osim Međugorja, dodao je.

“Međugorje je najljepše mjesto na planeti zemlji trenutno za onog koji ima kap duha u sebi. Ja se ovog trenutka ne bi usudio nikome reći da idi drugdje, Vatikan, Jeruzalem, Beltehem Lurd.. ja vam garantiram, a i provjerili smo to uređajima koje imamo, to je nezamislivo koliko ste vi privilegirani ovog trenutka u Međugorju, rekao je dr. Davor Pavuna, hrvatski znanstvenik koji radi na institutu u Švicarskoj CERN, a u razgovoru s fra Marijem Knezovićem s kojim je govorio nakon tri godine šutnje.

Govorim ovo znanstveno, ne duhovno

“I to vam govorim za Međugorje na vrhuncu moje karijere i spoznanja i mi smo čak ova tri dana izmjerili neke stvari i vidjeli i kažem vam vi ne možete zamisliti koliko je ovo posebno. Govorim ovo znanstveno, ne čak duhovno”, jasan je Pavuna u razgovoru koji nosi naziv Sotonina okupacija svijeta, Krist je živ, koji preporučamo poslušati.

A što se tiče mjerenja koje Pavuna spominje podsjećamo da je Boguslav Lipinski znanstvenik iz SAD-a, pri posjeti Međugorju na samom početku ukazanja svojim je instrumentima izmjerio velike, izninmno velike količine zračenja u ovom mjestu, kao nigdje drugdje i to je nešto što ga je kao znanstvenika mučilo desetljećima.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button