Izbor uredništva

CJEPIVO, AUTOCENZURA I REPRESIJA – ŠTO SE DOGAĐA SA SLOBODOM GOVORA!?

Trenutak u kojem novinarka N1 televizije Iva Puljiš Šego, rečenicom “nećemo sad razglabati”, prekida govor Nino Raspudić o neefikasnom cjepivu na koje nas se antidemokratski ucjenjivalo gubicima poslova, segregacijom, dehumanizacijom i generalnim isključenjem iz javnog života, a na koje smo uzaludno utrošili desetke milijuna eura.

Sve češće padaju maske s te čudovišne interesne političko-farma-medijske simbioze, pod čijom se palicom izvršavala najveća globalna propaganda ovog stoljeća; sve je eksplicitnija i direktnija njihova agenda.

Koliko god teško bilo gledati sve učestalije javne laži covid aktera, od jučerašnjeg Capakovog nastupa u kojem odbija reći cijenu cjepiva do fašistoidnog kanadskog premijera koji je prijetio vojskom prosvjednicima protiv covid mjera, a koji je neki dan izjavio da on nikoga nije tjerao na cijepljenje, one su dokaz da je cjelovito prokazivanje covid teatra sve bliže te da su njegovi glumci sve paničniji.

Dok se to ne dogodi u cijelosti, na nama je da na sve strane “razglabamo” o svemu čemu smo svjedočili kroz posljednje tri godine, pogotovo kada nas ideološki poslušnici pokušavaju ušutkati i cenzurirati.

Rečeno nam je da cjepivo 100% štiti od covid virusa. Rečeno nam je da odbijanjem cjepiva postajemo opasnost za druge. Govoreno nam je da nismo ljudi, da smo ubojice, da smo ravnozemljaši ako preispitujemo službene nametnute narative. Kontinuirano smo bivali segregirani iz javnog života i javno dehumanizirani, do te mjere da su naslovnice novina mrtvo-hladno postavljale pitanja trebaju li nam se oduzeti osnovna demokratska prava, a da je gotovo polovica američkih ljevičara glasovalo da se necijepljeni građani zatvore u logore .

https://twitter.com/SapereAudeCro/status/1650493888883204103

U pojedinim smo zemljama i bivali zatvarani u logore , praćeni GPS-om (https://www.geospatialworld.net/…/australian…/), napadani od policije (https://www.dailymail.co.uk/…/Dutch-lockdown-protesters…), nacionalizirana nam je imovina kao u najtvrđem komunizmu (https://www.bnnbloomberg.ca/banks-freeze-millions-in…), i tako dalje.

Sulude “covid mjere”, koje su najvjerojatnije imale dvojaku svrhu – pripremanje terena za slijepo prihvaćanje cjepiva i povećavanje moći vlasti, napravile su štetu s kojom ćemo se nositi desetljećima; od ogromnih viškova smrtnosti po cijelom svijetu (https://sapereaudecro.blogspot.com/…/je-li-ideolozima…) preko milijuna ljudi bačenih u apsolutno siromaštvo i glad do milijuna djece kojima su otete formativne godine.

***

Određeni pojedinci uvijek su imali hrabrosti suprotstaviti se i najjačim tiranima, kaže Hannah Arendt, no iznimno je malo onih koji se usude suprotstaviti poslušnoj masi, suočiti se s njenim nepromišljenim bijesom i reći “ne” kada ona agresivno traži “da”.

Vama koji to jeste učinili, stoga, još jednom čestitamo. Ljudska povijest u svom dobrom obliku izgrađena je na leđima takvih kao što ste vi…

Izvor :sapere Aude

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button