Domovina

Bujanec: EVO KAKO RIJEŠTI PROBLEM TESLE NA KOVANICI EURA….

Novinar i televizijski voditelj Velimir Bujanec na društvenim mrežama se osvrnuo na trenutna prepucavanja koja se vode oko Tesle na kovanici Eura. U nastavku teksta vam donosimo njegov zaključak o tome kako riješiti tu nerješivu zagonetku.

Bujanec: Plenković i njegovi ministri su se usprotivili Beogradu. Malo Morgen!

EVO KAKO RIJEŠTI PROBLEM TESLE NA KOVANICI EURA: Zadržite kunu!Plenkovićevi ‘spin magistri’ dobro su to smislili; umjesto da se povede ozbiljna javna rasprava treba li ili ne uopće dopustiti nametanje eura, ekipa nas sad zabavlja s time čiji bi lik trebao biti na kovanicama od 50, 20 i 10 centi…

Da imamo vlast kakavu nemamo – o tome uopće ne bi bilo rasprave i zadržali bi kunu, a minimum poštovanja volje Hrvatskog naroda bilo bi raspisivanje referenduma i to od strane Vlade RH. S obzirom da briselski namjesnik vjerojatno pretpostavlja – da se Hrvati ne bi tek tako odrekli kune, sada nas plenkistički agitprop, uvlači u jalove rasprave, iz kojih bi branitelji ministara trebali čak izaći kao ‘nacionalni heroji’ koji su se, eto, barem u nečem “usprotivili“ Beogradu.

Malo morgen! U novom valu masovne političke prijevare ne mogu im pomoći niti pohvale brzoumodrumnog Zorana Milanovića na račun SSDSS-ovog Miloševića, a tobože protiv Čiče Pupija… Kad bi me baš tjerali da se konkretnije izjasnim, bio bih posve jasan: više volim Starčevića nego Teslu – i u džepu i iz izvan njega, zaključuje Velimir Bujanec u svojoj objavi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button