Crna kronikaNogometSvijet

BEŽIVOTNO PAO NA TEREN: Iznenadna smrt mladog nogometaša (21)

BEŽIVOTNO PAO NA TEREN… Još jedna tužna vijest dolazi iz Grčke gdje je tragično preminuo mladi igrač Ilioupolija Alesandros Lampis u 21. godini života.

Kako se navodi mladić je u petoj minuti susreta samo pao na teren, a iako je liječnička ekipa brzo reagirala mladiću na žalost nije bilo spasa.

Mladog nogometaša, koji je očito imao srčani zastoj, tretirali su i defibrilatorom, ali hitna pomoć je došla tek za 20 munuta i to je izgleda presudilo u mladićevoj borbi za život.

BEŽIVOTNO PAO NA TEREN: Iznenadna smrt mladog nogometaša (21) www.crodex.net
MLADI NOGOMETAŠ BEŽIVOTNO PAO NA TEREN

IZNENADA – riječ koju u zadnje vrijeme sve češće čujemo… Srčani zastoji i iznenadne smrti u nogometu su se događali i ranije, ali su do početka masovnog cijepljenja protiv COVIDA u 2021. godini bile iznimno rijetke pojave.

Primjerice članak iz njemačkog Spiegela iz 2003. godine navodi da se dogodilo deset slučajeva kolabiranja (zbog zastoja srca) u nogometu u periodu od 1996. do 2003. godine. Dakle, događao se jedan do dva slučaja godišnje.

Kada 10 slučajeva u periodu od 1996. do 2003. godine, što je oko 1,4 slučaj godišnje, usporedimo s 90 slučajeva godišnje koje imamo sada, dobijemo povećanje broja slučajeva srčanih zastoja i iznenadnih smrti u nogometu od 6428%!

IZNENADA - riječ koju u zadnje vrijeme sve češće čujemo... www.crodex.net
IZNENADA – riječ koju u zadnje vrijeme sve češće čujemo…

Naravno, nema nigdje niti spomena o jednoj ili dvije primljene injekcije cjepiva protiv COVIDA kao mogućem uzroku…..no, kao što mnogi od vas već znaju, većina vrhunskih sportaša je cijepljena. Cijepili su se i nogometaši i treneri i sudci kako bi mogli nesmetano gostovati, igrati, trenirati i suditi, a s druge strane većina nas zna da su problemi sa srcem i krvnim ugrušcima jedna od mogućih nuspojava cjepiva protiv COVIDA koja se nerijetko pojavljuje i kod vrlo mladih ljudi.

Glavni mediji još uvijek ne izvještavaju o većini tih slučajeva, ali sportske vijesti ne mogu zanemariti činjenicu da nogometaši i druge sportske zvijezde kolabiraju usred utakmice zbog iznenadnog zastoja srca. Više od 50% njih umire.

Mi uistinu ne znamo da li je ovaj mladi nogometaš bio cijepljen ili ne, no znamo da su se mnogi nogometaši, treneri i sudci cijepili kako bi mogli nesmetano gostovati, igrati, trenirati i suditi.

Pa, sad recite da je to slučajno… A, koliko još takvih nepoznatih ljudi, u tišini, van ekrana, IZNENADA kolabira zbog srčanog zastoja…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button