Svijet

Apsolutno šokantno: Sada odvode u logore čak i sve susjede pozitivnih slučajeva!

Apsolutno šokantne vijesti i dalje stižu iz Šangaja, unatoč padu slučajeva vlasti pojačavaju mjere. Nakon sedam tjedana sumanuto „strogih mjera“ (doslovno kućni pritvor za sve + ubijanje kućnih ljubimaca koji se nađu na ulicama).

Apsolutno šokantno: Sada odvode u logore čak i sve susjede pozitivnih slučajeva!
crodex.net
Snimka zaslona

Sada ako ste u dijelu grada gdje ima zaraženih više nisu dozvoljene niti dostave hrane, a ako slučajno morate hitno u bolnicu iz nekog razloga, prvo za to morate zatražiti dopuštenje… Zero-covid politika i “stroge mjere” su od početka bila potpuno promašena ideja.

To sada priznaju i njihovi najveći zagovaratelji. Srećom kod nas smo se uspjeli oduprijeti onima koji su stalno zazivali stroge mjere. Lobisti strogih mjera su dominirali u medijima, no Vlada ih nije slušala, već je vjerovala analizama koje je radio Nenad Bakic i Hrvatska je imala jedne od najblažih mjera u EU tijekom cijele pandemije.

Virusi su bili na Zemlji prije nego što su se pojavili ljudi i njih naprosto ne možemo eliminirati. Možemo ih samo na individualnoj razini pobijediti svojim imunim sustavom.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button