Domovina

Ante Prkačin o preziru čelnika MOŽEMO prema Blagi Zadri?! Zekanović podsjeća na Istabulsku i neodržani referendum!


Kako se god okrene, narod ima vlast kakvu zaslužuje, koju bira, kažu, slobodnom voljom… Međutim problem je što se upravo ta “slobodna volja” birača u demokraciji “kuha” godinama kroz medije da prosječni birač i ne primijeti da u načelu bira tuđi, a ne svoj interes. Ostaje nam vidjeti je li Zagreb stvarno toliko slijep da ne zapazi opasnost koja dolazi od platforme MOŽEMO?! Je li trebaju početi opet padati granate i ubijati da se shvati od kuda zlo dolazi ?! Samo, ovaj put vjerojatno to neće biti tako jednostavno kao granate (mi ovamo, oni tamo), ovaj put bi moglo biti stanje mnogo mutnije. Zbog toga, osvijestite se, iziđite na izbore i onemogućite parazitskom sustavu koji siše hrvatski proračun a služi tuđinski kapital (uz tko zna koju i koliku cijenu, koju će platiti, nitko drugi nego – mi, narod)!

Dakle, saborski zastupnik i general HOS-a u Domovinskom ratu, Ante Prkačin, iskoristio je svojih 5 minuta u slobodnom govoru u kako bi progovorio o kandidatu za zagrebačkog gradonačelnika Tomislavu Tomaševiću i o njegovoj platformi pod imenom “Možemo”. Posebno je komentirao prezir zastupnika i kandidata za gradonačelnika Tomaševića kada se u Gradskoj skupštini Zagreba, general bojnik Blago Zadro proglašava počasnim građaninom Grada Zagreba (legenda Domovinskog rata i jedna od najmarkantnijih osoba koji se borio za Hrvatsku)?! Zastupnik Prkačin je rekao za platformu “Možemo” kojoj pripada i Tomašević da su to hibridi Broza, Staljina i Soroša. Također je izrazio nezadovoljstvo na kolegicu i saborsku zastupnicu Sandru Benčić za koju kaže da je uvijek imala dobre i kvalitetne govore u Hrvatskom saboru, ali da mu nije jasno što je nju motiviralo da iznosi takvu žal za Brozovim antifašizmom kao nekakvom tradicijom Grada Zagreba.

Također general Ante Prkačin podsjeća da članovi platforme MOŽEMO olako prelaze i zanemaruju povijest simpatizirajući Broza i njegov “antifašizam”. Podsjeća na nekoliko činjenica i strahovitih zlodjela, a koje eklatantno prikazuju Brozov “antifašizam” u svom pravom a izopačenom svjetlu. Nastavlja navodeći:

  • kako su tzv. osloboditelji Zagreba 1945.g. predvođeni Đokom Jovanićem prvo iz zagrebačke bolnice Sv.Duh a potom i iz svih ostalih bolnica pokupili ranjenike pa ih čekićima pobili. Potom su nastavili ubijati građane Zagreba jer tada u Zagrebu hrvatske vojske nije bilo, jer se povlačila prema Austriji, a grobišta tih zlodjela se povremeno ali stalno pronalaze po Zagrebu;
  • kako se Tito NE uključuje u rat 06.04. kada se napada Jugoslavija, nego 22.06. kada Njemačka napada Rusiju (kada napada njegove, komunističke, totalitarne i tiranske saveznike);
  • taj isti Broz se pokušao dogovoriti sa nacistima u 3.mjesecu, ako se pokušaju saveznici iskrcati na jadranskoj obali – da zajednički sa nacistima brane pristup saveznicima !?

U drugom dijelu je dio govora saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića (od 05:40) koji je jasno rekao i pozvao građane da ne glasaju za “crvene” jer su oni opasnost za naše društvo. Iako nije spominjao imena jasno je da je to najviše išlo Tomaševića, koji je kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba dok mu je protukandidat Miroslav Škoro koji više naginje desnici.

Video možete pogledati u nastavku.

https://crodex.net/

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button