Domovina

LOVRINOVIĆ: ‘Plenković bi na malom Nikoli trenirao strogoću. Tako rade samo mali diktatori; u sve se pačaju i oni presuđuju”

Premijer Plenković je danas zatražio najoštrije kažnjavanje odgovornih roditelja djece koje u Krapinskim Toplicama ne žele nositi maske u školi. O tome se oglasio prof Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

‘Plenković je danas o situaciji u Krapinskim Toplicama rekao: Nije mi jasno to iritantno ponašanje, najoštrije ih kazniti. Ovakvom izjavom već ne znamo po koji put potvrđuje da je on taj koji upravlja pravosuđem, policijom i svim drugim i da sve to treba po kratkom postupku. Tako rade samo mali diktatori; u sve se pačaju i oni presuđuju.

Jučer je rekao: neće biti referenduma o euru.

To su ti fini dečki iz Brisela i hodnika ministarstva vanjskih poslova sa Zrinjevca. Po fasadi kozmopolite, europejci, liberali i demokrati koji evoluiraju u autokrate kojima taj osjećaj daje neka vanjska podrška s drugim interesima. Vladin politički marketing pokušao je skrenuti pažnju s događaja u Toplicama ubacivši provjereni spin u medijski prostor da će Srbi vješati svoje zastave po Hrvatskoj.

Uz to režimski mediji huškaju građane protiv maloga Nikole i njegovih roditelja na sve moguće načine, a institucije države zastrašuju i prijete toj obitelji. Zna Plenković da se u Toplicama bije važan boj u ratu koji su oni već izgubili jer ljudi iz dana u dan sve više otvaraju oči. Škole su postale mjesta epidemiološke torture, nametanjem maski truju djecu i psihički destabiliziraju. Ugledni znanstvenik iz područja kemije, prof.dr.sc Valerije Vrček izjavio je na temelju nalaza brojnih studija da su maske kemijsko smeće.

Danas je i poznati epidemiolog dr.sc Gordan Lauc jasno napisao na svome profilu da su “maske u školama besmislene” i time zadao udarac stožerašima. Plenković je na tu njegovu izjavu rekao: “Ne znam što Lauc piše, stalno se tog Lauca lovite… on govori u svoje ime, to nije stav vlade ni Savjeta…ne znam što on piše niti me to zanima”. Jasno, Plenkovićeva vlada u Stožer trebaju samo klimavce pa im samo jedan koji se ne slaže poput Lauca smeta i odmah ga omalovažavaju i izoliraju. Autokrati ne trpe kritiku.

Lauca će sada režimski mediji ponovo blatiti i vrijeđati poput Indexa koji je nedavno objavio gadost da bi i čimpanze prije neke stvari shvatile od njega. Eto tako se ti liberali, europejci i humanisti obračunavaju s ljudima koji žele izreći drugačije mišljenje.

Policija je danas ispisala hrpu prekršajnih prijava prema onima koji nekoliko dana prosvjeduju pred školom u Toplicama s namjerom da i tako ugasi iskru bunta protiv epidemiološkog nasilja koja je planula u K.Toplicama. Plenković im je danas poručio, čitajući između redaka, da su tako dobro prošli jer je mogao i pendrek raditi.
Na malom Nikoli sustav trenira strogoću. Članak o događajima koji je danas objavio Index, prepun osuda i blaćenja prema prosvjednicima zanimljiv je i važan po tome što su komentari prepuni osuda građana prema njihovom novinaru i članku i to najgorim riječima.

Iz svih navedenih razloga vas pozivamo u subotu na veliki prosvjed na Jelačićev trg u 15 sati da se odupremo tom liberalnom fašizmu, autokraciji i vratimo slobode koje nam pripadaju. Taj veliki skup i govornike na njemu već baražnom vatrom napadaju dobro poznati instrumentalizirani mediji. No, učinak je upravo suprotan jer interes za taj skup neviđeno raste. Za autokrate nema većega straha od okupljanja naroda i suočavanja s njim.
Mali Nikola i njegova obitelj su simboli te borbe kojima svi trebamo dati punu i aktivnu podršku i odati priznanje.
Naša poruka je da svatko mora imati slobodu izbora; nositi ili ne nositi masku, cijepiti se ili ne cijepiti. Sve ostalo predstavlja podjele, teror i Orwelovu Farmu, zaključuje Lovrinović.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button