Domovina

TOMAŠEVIĆ JE SAM SEBI JAMU KOPAO VEĆ DAVNO, GRAĐANI ĆE GA U NJU VRLO BRZO (POLITIČKI) POSPREMITI

Evo jedne memorabilije preuzete sa Zagreb24.info u kojoj Tomislav Tomašević još u svojim aktivističkim danima objašnjava izvore svojeg financiranja.

Pa tako kaže da većinu svojih sredstava Zelena akcija dobija iz stranih izvora, a najveći tuzemni donator mu je zaklada “Otvoreno društvo”, čije upravljanje baš ovih dana preuzima Sorosev sin Alexandar koji je žestoki promicatelj neoliberalne i transrodne agende.

S obzirom da je u Hrvatskoj zabranjeno financiranje političkih stranaka i aktivnosti iz stranih izvora, biti će interesantno jednog dana istražiti tijekove novca koje je Tomaševićeva mreža udruga izvana usisala na račun kobajagi aktivističkog djelovanja, a onda se pretvorila u stranku Možemo!

Kao što on sada opravdava svoje poteze njihovom prethodnom najavom, tako evo i jednog mojeg “proročanstva” kako će se buduća hrvatska vlast vrlo detaljno baviti mogućim protuzakonitim financiranjem Tomaševićeve političke platforme.

Samo nije rekao koje su protuusluge za taj novac koji oni donose u Hrvatsku? No, u međuvremenu smo vidjeli pa ne treba reći ništa.

Izvor:Herman Vukušić/Zagreb24.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button