Domovina

Žestoka poruka europskog parlamentarca za A.Plenkovića

U današnjoj objavu na FB-u se žestoko obrušio europski parlamentarni zastupnik Mislav Kolakušić na premijera Vlade, A.Plenkovića, te mu poslao snažnu i odlučnu poruku, koju prenosimo dijelom u nastavku:

Andreja Plenkovića i HDZ posljednjih tjedana hvata brutalna nervoza. Upotrebom prostačkog, kočijaškog riječnika kojim pokušava uvrijediti predstavnike dijela oporbe i neodgovornim i populističkim pozivanjem na paradiranje covid odjelima Plenković se srozao na dosad najniže razine i pokazao da se ne razlikuje mnogo od arhetipskog ideala priprostog HDZ-ovog dužnosnika skromnih intelektualnih mogućnosti.

No, njegovo prostačko vrijeđanje neće promijeniti činjenicu da je odgovoran, zajedno sa svojim stožerom za omogućavanje proboja virusa na odjele s najtežim bolesnicima zahvaljujući covid potvrdama čijim je imateljima dao licencu za širenje virusa.

Istovremeno, nametnuo je, potpuno bespotrebno i besmisleno, covid potvrde u javnim tijelima i to sa isključivom namjerom prisile na cijepljenje i bez ikakvog znanstvenog utemeljenja.

Plenkovićevo vladanje čistom silom, bez argumenata i činjenica završit će uskoro jer se onaj dio oporbe koji se stavio u obranu temeljnih prava građana i zdravog razuma sad već vidljivo udružuje, a što će biti i više nego dovoljno da Andrej Plenković više nikada u životu ne bude predsjednik hrvatske vlade.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button