Izbor uredništva

82% pobačaja kod cijepljenih trudnica- medicinski istraživači uhvaćeni u prikrivanju podataka

82% žena koje su uzimale mRNA cjepivo u prvih 20 tjedana trudnoće imalo spontani pobačaj – a onda su prikrili podatke, otkriva medicinski časopis.

Sredinom lipnja je New England Journal of Medicine (NEJM) objavio studiju pod nazivom:

“Preliminarni rezultati sigurnosti  mRNA Covid-19 cjepiva kod trudnica”,  autora Tom T. Shimabukura i drugih iz stručnog tima Centra za kontrolu bolesti.

Stručni tim je napisao da nije bilo “očiglednih sigurnosnih signala među trudnicama koje su primile Covid-19 cjepiva”, premda je objavio tablicu koja je pokazala da je 82% žena u studiji kojima je ubrizgano cjepivo Pfizer ili Moderna tijekom rane trudnoće imalo spontani pobačaj. U njihovoj studiji istaknutija je bila tvrdnja da je samo 13,9% svih “dovršenih trudnoća” završilo pobačajem – no ta brojka uključuje žene koje nisu cijepljene sve do druge polovice trudnoće.

Značaj zatajenih podataka nije promaknuo britanskoj onkologinji dr. Carmen Wheatley, koja je svoje podatke podijelila s LifeSiteNews. Nakon što su joj se isprva zaključci  iz sažetaka studije činili ohrabrujućim, dr.Wheatley je otkrila “Tablicu 4” i sitni tisak ispod nje.

“Istraživači su neobjašnjivo uključili spontani pobačaj u prvom tromjesečju –  ranije I uključujući 20 tjedana – u cijelu trudnoću / gubitke u cjelini – 104 [pobačaja] od 827 trudnoća”, napisala je dvojici vodećih britanskih liječnika, dr. Peteru Rabeyu, medicinskom ravnatelju Kanalskog otoka Guernsey i dr. Nicoli Brink, direktorici javnog zdravstva Guernseya.

Međutim, budući da je cilj bio otkriti ima li Covid cjepivo bilo kakvih štetnih učinaka u različitim tromjesečjima, autori radova NEJM-a (New England Journal of Medicinetrebali su oduzeti 700 žena koje zapravo nisu cijepljene do trećeg tromjesečja od ukupno 827, ostavljajući samo cijepljene u prvih 20 tjedana, tj. 127 žena u tom dijelu tablice 4.

Dr. Wheatley je istaknula da “stvarna stopa” spontanih pobačaja među ženama cijepljenim u prvih 20 tjedana trudnoće nije bila 12,6%, već 82%, jer je 104 od ovih 127 trudnoća završilo spontanim pobačajem. Istaknula je “sitna slova” u studiji gdje se navodi da je “ukupno 700 sudionika (84,6) dobilo prvu dozu u trećem tromjesečju” i da se “ukupno 96 od 104 spontana pobačaja (92,3%) dogodilo prije 13. tjedna trudnoće. ”

Medicinski su istraživači uhvaćeni u prikrivanju podataka koji dokazuju 82% pobačaja kod cijepljenih trudnica 1

“Dakle, dokazi su zapravo prisutni u studiji NEJM-a, ali potpuno pogrešno prikazani u načinu kako su podatci predstavljeni uopćeno”, rekla je dr.Wheatley.

Onkologinja je nadalje rekla da je prosjek pobačaja u prvom tromjesječju bez cijepljenja, prije nego što se COVID-19 počeo širiti, navodno bio između 10 i 26%. Incidencija 82% pobačaja kod žena cijepljenih u prvih 20 tjedana bila je stoga “više nego trostruko povećana i izravno povezana s mRNA cjepivima”.

“Dakle, da, istaknimo ovdje ogromnu crvenu zastavu protiv cijepljenja trudnica!”

Još jedna medicinska stručnjakinja kontaktirala je LifeSiteNews te potvrdila da su tvrdnje u članku NEJM-a netočne. Čitateljica , koja se opisala kao edukator na području medicinskih istraživanja, rekla je da je članak pročitala sama i da može potvrditi da su netočni rezultati koji tvrde da je samo mali postotak cijepljenih žena pobacilo.

“To je laž koja je očita je gotovo svima”, napisala je i istaknula iste neogičnosti koje je primijetila dr. Wheatley: istraživači su izjavili da je bilo samo 104 pobačaja među 827 trudnica koje su primile COVID cjepivo, ali su napisali samo u fusnoti da je 700 trudnica primilo injekciju nakon 28 tjedana. Gubitak djeteta nakon 20 tjedana ne smatra se pobačajem već rođenjem mrtvorođenčadi, izjavila je.

“Uz pretpostavku da su preostalih 127 žena bile trudne manje od 20 tjedana, ispada da je stopa pobačaja zapravo 82% (104 od 127)”, nastavio je naš izvor.

Ovu je studiju, koja se radila kod trudnica cijepljenih u prvih 20 tjedana i onih cijepljenih nakon 28 tjedana, usporedila s hipotetskim ispitivanjem učestalosti trudnoće kod žena i muškaraca.

“To je kao da kažete da je u studiji bilo 700 muškaraca i 127 žena, a samo mali postotak je zatrudnio”, rekla je.

Pa, od početka njih 700 uopće nije moglo zatrudnjeti.”

Naš je izvor zaključio “Molim vas, objavite ove podatke.


Autor: Dorothy Cummings McLean – Zahvaljujemo na prijevodu prof.  A. C.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button