Borilački sportoviVideo

Željko Mavrović prozvao Alena Babića. Je li moguće organizirati boksački meč koji bi sigurno privukao dosta pažnje?

52-godišnji Željko Mavrović iskazao je svoj interes za borbom protiv 22 godine mlađeg Alena Babića. ”Ne bih htio zvučati arogantno, ali ako Alen Babić želi boksati, ja sam tu i Alen može doći u ring”.

Hrvatski boksač teške kategorije Filip Hrgović 10. rujna nastupit će u Klagenfurtu protiv crnogorskog boksača Marka Radonjića (22-0, 22 KO).

Biti će to prvi ”El Animalov” nastup ove godine, a zadnji puta smo ga gledali u studenom prošle godine kada je nokautom u petoj rundi savladao Rydella Bookera.

29-godišnji Filip nadao se borbi protiv još zvučnijeg protivnika, no i sam je rekao kako se neporaženog Marka Radonjića ne smije podcijeniti. Jedan od onih koji je uz podsmijeh prokomentirao izbor Hrgovićeva protivnika bio je i neporaženi hrvatski boksač Alen Babić (8-0-0). ”Savage” je dobio neočekivan odgovor, točnije prozivku od strane umirovljenog Željka Mavrovića koji se pojavio na Hrgovićevoj konferenciji za medije uoči borbe protiv Radonjića.

”Ne bih htio zvučati arogantno, ali ako Alen Babić želi boksati, ja sam tu i Alen može doći u ring. Željko (Karajica) je spreman organizirati takav meč. Neka prođe preko mene ili ću ja preko njega prema Mike Tysonu. Ako Babić želi meč na razini na kojoj on u ovom trenutku jeste, ja mu se nudim. Imam 52 godine, u super sam formi i vjerujem da mogu pobijediti Babića.”

Filip Hrgović nadovezao se na Mavrovićev komentar rekavši:

”Ako te on pobijedi, ja se ostavljam boksa!”

Željko Karajica, menadžer Filipa Hrgovića je dodao kako samo trebaju ubaciti Mavrovića na svjetsku rang-ljestvicu, a Mavrović je u šaljivom tonu dodao kako onda treba pretući nekog od novinara.

Mavrović: Meč između Hrgovića Babića nema smisla

Željko Mavrović prozvao Alena Babića. Je li moguće organizirati boksački meč koji bi sigurno privukao dosta pažnje?
www.crodex.net
Alen je srčan momak ali nije Hrgovićev nivo

Osvrnuo se umirovljeni Mavrović i na potencijalni meč između Hrgovića i Babića koji po njemu nema smisla.

”Zašto Hrgović ne boksa s Babićem? Jer je to vraćanje unatrag, gubitak njegove pozicije izazivača i povratak nazad na rang ljestvici. Zamislite da Hrvatska ima mogućnost igrati za naslov svjetskog nogometnog prvaka, a u međuvremenu može odigrati protiv Azerbajdžana. Ne želim nikoga podcijeniti, Alen je srčan momak, no nije taj nivo.”, dodao je Mavrović koji će bez ikakve sumnje dobiti nekakav odgovor od strane ”Savagea”.

Prisjetimo se kako je nekad udarao Željko Mavrović a vi sami procijenite bi li Alen Babić imao šanse protiv 52-godišnjeg Mavrovića.

Šaka sa srednjaka

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
fight site

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button