Zanimljivosti

ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: Evo kako je muškarac prevario ženu za više od 230.000 kuna

Nepoznata osoba, koja je zapravo bila prevarant te se ne zna je li muškarac ili žena, 65-godišnju Japanku je uvjerila da je u svemiru i da nema dovoljno novca za povratak na Zemlju. 

Nevjerojatan slučaj prijevare dolazi iz Japana. Neimenovana 65-godišnja Japanka počela se 28. lipnja dopisivati s nepoznatom osobom.

On joj je nakon nekog vremena počeo izjavljivati ljubav i govoriti kako je želi oženiti. Dogovorili su se da nepoznata osoba dođe kod nje u Japan, ali tada su nastali problemi.

Naime, nepoznata osoba, koja je zapravo bila prevarant te se ne zna je li muškarac ili žena, 65-godišnju Japanku je uvjerila da je u svemiru i da nema dovoljno novca za povratak na Zemlju. 

Budući da su dogovorili ženidbu, 65-godišnjakinja je htjela napraviti sve što može da upozna svog budućeg bračnog partnera. Pa je tako bez previše razmišljanja odlučila poslati novac potpuno nepoznatoj osobi. 

Foto: Pixabay

Tek nakon pete uplate, žrtva ove prijevare je počela sumnjati da nešto nije u redu. Obratila se policiji za pomoć. Tada su joj iz policije rekli o čemu je riječ i srušili njene snove o ženidbi s astronautom. 

Lokalni list Yomiuri prenosi da je Japanka povjerovala da je osoba s kojom priča zapravo astronaut jer je objavljivao fotografije iz svemira na svom profilu, a i iz prve je znao imenovati svemirske agencije poput NASA-e i JAXA-e.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
direktno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button