Izbor uredništva

Za Nika Titanika su trgovci djecom i Možemosi koji upravljaju Zagrebom oni ”slabiji” koje on ne ”napada”…

Jutros smo postavili javni upit ”megapoznatom” karikaturistu Niku Titaniku s pitanjem kako je moguće da je toliko karikatura na račun crkve, molitelja, svećenika, određenih političara i stranaka a niti jedne na račun transrodne ideologije (ili bilo čega sa te strane, možete misliti koje urnebesne karikature možete raditi ), afere Zambija, ekipe iz Možemo (o kojima se može svaki dan 50 karikatura raditi).

Njegov odgovor na Twiteru je ,između ostalog, da ”slabije nikada ne napada”. Međutim , tko je ovdje ”slabiji”?

Koliko je samo bilo ideja za karikature od Možemosa: ”orginalno” klečanje ,kvazipromjene spola, rodni semafori, neutralni zahodi, trans parkovi,obojane klupice ,Milka Planinc i slične budalaštine ali ništa …

Hoćemo li ikada vidjeti karikaturu koja ismijava i upozorava na ideologiju koja klincima prodaje priče da mogu promijeniti spol ? Karikaturu koja ismijava i upozorava na tzv. zelenu agendu koja nam se nameće?

A što se tiče spomenute afere Zambija, bojim se da smo još uvijek na samom početku i da će još puno toga isplivati u hrvatsku javnost iako bi neki kao Nik da se tom temom ne bavimo i da tu temu zaboravimo.

Afera Zambija nažalost dobiva sve šire i mračnije dimenzije i zastrašujuće je bilo kakvo relativiziranje gnjusnog zločina kao što je trgovanje djecom u koju su vjerojatno uključeni i određeni visoko pozicionirani političari i suci u Hrvatskoj . Afera Zambija nije isključivo privatan problem te grupe ljudi kojima se sudi , već je ozbiljan indikator sistemske truleži u Hrvatskoj. Znakovito je da mnogi političari i društveni akteri uključujući i ”megapoznatog” Nika Titanika koji su inače vrlo glasni , o ovoj aferi ne žele ‘imati mišljenje’ pa kažu da ih to ne zanima. Za Nika su Možemosi koji upravljaju glavnim gradom i potencijalni trgovci djece ”oni slabiji” koje ne treba napadati…Ne mudruj Titaniče, oni ti nisu na tapeti zbog ideoloških razloga, i zbog bliskosti elitama koje ti daju angažman, i zato te ne ”zanimaju”…

Zamislite samo da su u aferu trgovine djece uključeni pojedini svećenici i biskupi bi li tada to zanimalo Nika i bi li bio tako ”obazriv”? Ali za razliku od Možemosa ili nekih drugih vjerskih zajednica, Katoličku crkvu je očito popularno napadati .

Dok primjerice Zoran Šprajc slavljenički informira javnost o pojedinačnom slučaju pedofilije u Crkvi o svom kolegi novinaru Figenwaldu, optuženom za pedofiliju i on i HND jednostavno šute jer ”vrana vrani oči ne vadi”. Hoćemo li zbog pojedinačnog slučaja optužiti sve novinare za pedofiliju?

Ima i novinara ,karikaturista i svećenika koji su zastranili u svom djelovanju i takve ih kao javne osobe treba kritizirati i osuditi za eventualne zločine koje su počinili ali to treba uraditi sa imenom i prezimenom a ne generaliziranjem cjelokupne profesije ili poziva.

Slabije od sebe mi nikad ne napadamo ali pitanje je tko je ovdje slabiji. Dužnost nam je stati u obranu svih onih svećenika i časnih sestara koji daju cijelog sebe za pomoć ljudima,pa i onih drugih vjera. Ti novinari nikada neće napraviti prilog o tome koliko su pučkih kuhinja otvorili, hospicija, domova za djecu, sigurnih kuća za žene, komuna za ovisnike, Caritasa, škola i vrtića.

Zašto? Jer oni patološki mrze katoličku crkvu i njene svećenike-

Samo tako nastavite- demaskirali ste se, pretjerali ste i sami ćete sebe na kraju ”udaviti” !

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button