DomovinaVijesti

VLADA ŽURI OZAKONITI REPRESIJU?

Premijer Andrej Plenković najavio je danas na sjednici Vlade izmjene zakona i sankcije za one koji ne poštuju odluke o covid potvrdama i potiču na prosvjede, istaknuvši neobičnim što se prosvjedi zbog uvođenja potvrdi zbivaju zbog testiranja. Ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici, zdravstva Viliju Berošu i unutarnjih poslova Davoru Božinoviću naložio je  da vide kako će promijeniti potrebne zakone. “Je li to Zakon o civilnoj zaštiti, o zaštiti od zaraznih bolesti ili neki treći da uvedemo sankcije i to financijske, prekršajne za ove koji će se ponašati kao da odluke, koje Stožer donosi na temelju zakona da bi zaštitio zdravlje građana, bagateliziraju, ignoriraju i pozivaju na građanski neposluh. To ne dolazi u obzir”, poručio je Plenković.

Vlada doslovno želi preko noći ozakoniti represiju koju provodi jer je dala rok od samo 8 dana za javno savjetovanje u vezi prijedloga zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

To pokazuje da Vlada samo formalno provodi javno savjetovanje da im se ne može formalno prigovoriti a odmah nakon toga će doći nalog u Sabor da njihova ”glasačka mašinerija” izglasa taj zakon. Nažalost, u tom “ozakonjenju” ovog protu ljudskog zakona podršku su najavile stranke ostale lijeve stranke SDP i Možemo.

Time se postavlja pitanje koja je uopće razlika između tih stranaka i HDZ-a?

Dakle, poziv građanima da sudjeluju u javnom savjetovanju je samo stvaranje dimne zavjese demokracije, a oni će gurati dalje s cIljem da pored Covid potvrda i cijepljenje učine obveznim. Alemka Markotić je neki dan bez uvijanja najavila i da će cijepiti našu djecu i time s ciljem testiranja cjepiva. Rekla je da su farmaceutske tvrtke to ranije radile samo na siromašnoj djeci iz Afrike i Azije a sada će i na našoj.

Dakle, nema sumnje da će HDZ-ova trgovačka koalicija izglasati ovaj zakon uz podršku SDP-a i Možemo. No, kako kaže rimska poslovica: “što je imperiju bliži kraj to su luđi zakoni” to znači da takav zakon koji ide protiv čovjeka, protiv slobode odlučivanja i u smjeru prisile liječenja na način kako mi ne želimo ne trebamo poštivati. Već nam je odavno poznato da u Hrvatskoj izvanredno stanje nije nikada proglašeno i da je parapolitičko tijelo Stožer donosio mjere i propise čime je pogazio Ustav i zakone.

Pisali smo davno i stalno ponavljamo: oni idu korak po korak prema obveznom cijepljenju po uzoru na Austriju. U tom cilju su do krajnjih granica upregli mainstream medije i podobne ”stručnjake” i “znanstvenike”.

Nitko normalan neće nikada reći da virus ne postoji, da ljudi od njega ne umiru ali smo uvijek govorili da su mjere nelogične , štetne i u nerazmjeru sa stvarnom opasnošću. Ovaj val je svoju kulminaciju dostigao prije cca dva tjedna kako je točno procijenio Nenad Bakić matematičar i poduzetnik, ali mediji to ne žele čuti jer im treba kaos, strah i što više mrtvih da do Nove godine procijepe minimalno 75% pučanstva. Zašto?

Pa zato što je povlačenje EU fondova od 6,4 milijarde eura uvjetovano tom stopom procijepljenošću. Njih očito nije briga što će sa cijepljenjem samo 1% starijih od 80 godina spriječit više smrti od cijepljenja apsolutno svih zdravih i mlađih od 50 godina. Sve covid-potvrde, masovna PCR testiranja i samoizolacije djece i druge besmislice kojima se mlade pokušava natjerati na cijepljenje čak i da su 100% uspješne i rezultiraju cijepljenjem svih mlađih od 50 godina mogu imati učinak najviše kao cijepljenje 1% starijih od 80 godina…

Pozivamo sve znanstvenike, neovisne novinare , predsjednika Zorana Milanovića i ostale političke aktere kao i sve ostale tolerantne, razumne i znanstvenoj istini okrenute stručnjake da se uključe u raspravu i dignu svoj glas jer u protivnom ćemo imati jednoumlje i totalitarizam.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button