Nogomet

VIDEO/FOTO Hrvatski navijači su i na ovom Svjetskom prvenstvu originalni

Skupina hrvatskih navijača izazvala je show u središtu Dohe, pojavivši se odjevena u tradicionalne arapsku haljinu, kanduru, ali ukrašenu prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

https://twitter.com/GudrovinaFC/status/1593951188038336513

Članovi kluba navijača “Mi Hrvati” prošetali su Souq Waqifom, središnjom tržnicom u Dohi, odjeveni u tradicionalne bijele duge haljine s karakterističnim hrvatskim kvadratićima, navodi direktno.hr.

Standardnim repertoarom navijačkih pjesama, od “Moje domovine” pa do “U boj, u boj”, i šetnjom kroz jednu od glavnih turističkih lokacija Dohe bili su prava atrakcija. Ljudi su im prilazili želeći se slikati, snimale su ih brojne novinarske i fotoreporterske ekipe, a zbunjeni prolaznici oduševljeno su im pljeskali.

Svi su se sjajno zabavljali bez ikakvih incidenata i napetosti, čak su marokanske navijače učili pjevati hrvatske pjesme.

Početak svjetskog prvenstva je pred vratima i atmosfera iz dana u dan raste. Hrvatski navijači sjajno su se uklopili u “navijačko ludilo” koje stiže u Dohu.

“Mi uvijek napravimo show, bez obzira gdje se pojavimo i gdje igramo. Ovoga puta idemo do kraja, ostajemo u Dohi do Badnjaka”, kazao je Ivo Stipanović.

Bili su i u Rusiji, kada su se ukrasili šubarama, a niti Covid-19 ih nije zaustavio od dolska na EURO 2020. godine. 

“Ima nas 16, iz Osijeka nas je šest, ima nas i iz Zagreba, Dubrovnika”, dodao je Goran Bendeković.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
direktno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button