Nogomet

EURO 2020: Dalić prije utakmice sa Englezima

Zlatko Dalić: Vatrene očekuje velika i zahtjevna utakmica.

“Svjesni da igramo veliku utakmicu protiv velike momčadi i opasnost će vrebati sa svih strana, na obje strane. Želimo biti kompaktni, borbeni, pokazati zajedništvo i moć na terenu. Naravno da se nećemo doći samo braniti, želimo dobar start i samopouzdanje za nastavak natjecanja, ali zaista očekujem tešku utakmicu, koja će se lomiti u detaljima. Mi želimo kroz posjed lopte stvarati prilike i to iskoristiti, ali ponavljam, bit će jako teško i toga smo svjesni”.

Računate li da će Southgate otkad je izbornik prvi put zaigrati s trojicom u obrani?

“Englezi su zadnjih godinu dana igrali s četvoricom u zadnjoj liniji. Međutim, o Englezima znamo sve, tko god da zaigra, pravi je igrač. Mislim da priče oko toga hoće li Englezi igrati s trojicom ili četvoricom igrača u zadnjoj liniji da li trojica ili četvorica ne stoje i ne želim o tome pričati. Želimo kvalitetno odgovoriti na njihovu agresiju i pokazati što možemo i znamo.”.

Mislite li da će Foden biti u prvih 11?

“Sigurno će biti u prvih jedanaest, sjajan je mladi u igrač i očekujem ga sto posto u prvoj postavi”.

Hoćete li gurnuti u vatru nekog mladog igrača? Može li biti iznenađenja u sastavu?

“Imamo kvalitetnu momčad i puno dobrih igrača. Za sutra smo odabrali najbolje što imamo, za taj veliki okršaj protiv Engleza. Zaigrat će momčad koja će biti moćna, potentna i agresivna. Znam da se kalkulira s imenima, ali sve ćete vidjeti sutra. Želim da budemo borbeni i kompaktni, protiv Engleske će zaigrati najbolja momčad u ovom trenutku.”. 

Croatia coach Zlatko Dalic names Euro 2020 squad - News Azi
Zlatko Dalić prije sraza sa Englezima: utakmica će se lomiti na detaljima.

Više na hns-cff.hr: Dalić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button