Vijesti

U Hrvatskoj potvrđen prvi slučaj majmunskih boginja! I što može pomoći?

U Hrvatskoj je potvrđen prvi slučaj majmunskih boginja, doznajemo iz Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.

Sumnja na bolest potvrđena je tijekom večeri PCR-om.

Riječ je o muškarcu koji je boravio u Italiji i Španjolskoj. Ima blaži oblik majmunskih boginja i nije hospitaliziran, nego je u kućnoj izolaciji, navodi HRT.

Moguća zaštita?

Podsjećamo, kako je kožna bolest, između ostalih, najavljivana u proročanstvima ovdje i ovdje. Nipošto ne tvrdimo kako proročanstva jestu istinita, međutim, vođeni evanđeoskom uputom “Sve provjeravajte – dobro zadržite…”, procjenjujemo kako, u najgorem slučaju, nije štetno pratiti što se u tim objavama nudi kao moguće rješenje, kao npr. ulje Sv. Mihaela, više detalja ovdje, (“zlu ne trebalo”…). Više detalja i ovdje.

(!) Napomena: Ne zaboravite poduzeti sve dostupne medicinske i znanstveno potvrđene mjere predostrožnosti kako biste se zaštitili od bilo kakvih virusa, bakterija, kuge ili pandemije koji bi trebali utjecati na vaše područje svijeta. Bog i Crkva nikada nam ne obećavaju slobodu od svih bolesti, a svatko od nas na kraju će udahnuti posljednji dah dok prelazimo u vječnost. Sljedeće se preporučuju kao dodatne mjere predostrožnosti koje nisu “čarobne” formule, već utemeljene na znanosti. Uz ove preporuke, vitamini D, C, A zajedno s cinkom mogu pomoći u jačanju imuniteta. A svakako se posavjetujte se s farmaceutom i/ili liječnikom za sve preporuke.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button