Izbor uredništva

Što predstavlja ova pandemija na temelju viđenja LUZ DE MARIA DE BONILLA (proročanstva za epidemije i pošasti, te mjere ublažavanja)- Vol.I.

Jesu li vrijedne onostrane poruke koje dobiva Luz de Maria de Bonnila o budućnosti Svijeta i Čovjeka? Trebamo li ih uzeti u obzir? Konačna odluka je na svakom pojedincu, a mi preporučamo postupanje po uputi iz Evanđelja, Prve poslanice Sv. Pavla Solunjanima 5, 19-22: “Duha ne trnite, proroštava ne prezirite, sve provjeravajte, dobro zadržite, svake se sjene zla klonite”. Dakle ne dio ili nešto provjeriti (što mi odgovara, ili bi moglo odgovarati mom shvaćanju svijeta)…nego sve provjeravajte… Također s obzirom da trenutno prolazimo kroz tzv. pandemiju COVID-19, možda je sada najbolje provjeriti i uporediti proročanstva vidjelice Luz De Maria De Bonilla, a potom ih “provući” kroz osobno iskustvo od početka pandemije do danas.

Također, zbog ogromnog broja poruka/viđenja koja se odnose na ovu temu donosimo prvi dio objava.

Nadalje, donosimo preporuku, koja je, prema vidjelici, primljena od Blažene Djevice Marije 30.06.2018.g., i u kojoj poruci nas Gospa upućuje:

NE BUDITE PREPLAŠENI S OVIM ŠTO VAM NEBO OBJAVLJUJE, NEGO NEKA VAS ONO ŠTO ZNATE / SAZNAJETE VODI JAČANJU VAŠE VJERE, ČEŽNJI ZA SPASENJE DUŠA I SURADNJI U SPASENJU DUŠA.

::::::::::::::::::::::::: P O R U K E :::::::::::::::::::::::::::

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST/ 30.04.2015: Ja vas ne kažnjavam. Vi djeco, primate odgovor vaših nepravednih/krivih djelovanja/ponašanja. Vi prekoračujete moj zakon i zbog toga će te patiti.

SVETI ARKANĐELI / 03.08.2012. : MI VAŠI ZAŠTITNICI, ĆEMO DOĆI PO VJERNE, POKAZUJUĆI NAŠU VJERNOST KRISTU TAKO DA SE ODUPRETE ISKUŠENJIMA PROČIŠĆENJA.
Ljubav Krista za svoje Vam pruža u prirodi, elemente neophodne da Njegovi Vjerni ostanu zdravi i budu zaštićeni od bolesti i onoga što Zlo šalje. 

SVETI ARKANĐELI / 08.26.2012: Pazite na naša upozorenja ostanite privrženi koristima iz prirode, kako bi ublažili bolesti. NE PRIMAJTE MIKROČIP, jer je to početak pretjeranog razvoja čovjeka, pomoću kojeg je čovjek ostavljen u rukama kontrolora, koji će Vas upućivati da činite stvari koje nikada niste mogli zamisliti da možete činiti. Ovaj mikročip je čovjekova dozvola da Sotona preuzme vlast nad čovjekom.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 21.12.2019. : Moja djeca pate češće od dišnih/respiratornih bolesti, koje se povećavaju i zahtijevaju dugo liječenje.

Djeco zar se niste zapitali zašto ste sve slabiji suočeni sa bolestima dišnih puteva.

Izloženost drastičnim promjenama klime uvelike doprinosi da vaša tijela budu izložena respiratornim komplikacijama, ali istovremeno ljudska ruka raspršuje kemijske tvari i viruse kroz zrak tako da se razboljevate češće a bolesti katkada postaju smrtonosne za ljudska bića.

Suočeni s ovim, treba te se zaštititi u cilju smanjenja izloženosti bijelim tragovima kada prekriju atmosferu. Istovremeno raspršujte Ulje Dobrog Samaritanca (koje ulje se priprema kao u dokumentu ovdje, stranica 26.) po onomu što se izabrali zaštiti, te nos i usta.

Bolesni umovi moćnih nacija su demoni koji šire bolest na moju djecu u zrakoplovima.

Tim Burke: Conspiracy theories are popular discussion item | Pahrump Valley  Times
Povjerenje naroda u teorije zavjera se redovno ispituje a gornji grafikon daje odgovore o stavu javnosti-naroda za tzv. chemtrails fenomen.

SVETI MIHAEL ARKANĐEL / 18.08.2019.: Kada čujete za zarazne bolesti dišnih puteva, ne izlažite se u gužvama, ili na mjestima gdje morate biti više sati sa ostalom braćom i sestrama, npr. u zrakoplovima, i sredstvima masovnog prijevoza. Čekajte strpljivo dok se navedena bolest ne stiša.

SVETI MIHAEL ARKANĐEL / 03.07.2019.: Molite Božija djeco, morska voda, onečišćena od čovjeka, je uzrok ozbiljnih bolesti

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST/ 15.06.2019.: Moj Narode, veliko trpljenje se nazire nad čovječanstvom: bolesti za koje ste mislili da su iskorijenjene će se vratiti da vas zaplaše jer se u ovim vremenima šire znatno brže.

SVETI ARKANĐEO MIHAEL / 04.04.2019: Strana bolest dolazi na Čovječanstvo, visoka temperatura i ranjena koža će biti kao bičevanje od trenutka do trenutka, za koju bolest trebate koristiti biljku neven (calendula).

Neven (biljka) - Wikipedia
Neven, biljka za sto bolesti

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 08.02.2019.: Blagoslivljam sve one koji su bolesni da u svojoj bolesti budu u mogućnosti pronaći ljubav koja se prikazuje za spasenje duša.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 24.01.2019.: Trebate znati da su promjene Sunca snažnije i utječu na neke ljude u njihovom poslu i radu; uzrokuju ozbiljne bolesti u ljudskom tijelu i istovremeno toplina se povećava u samoj prirodi.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 16.01.2019.: Bolesti prošlosti zadobivaju snagu i to je zbog toga što su sačuvane do danas u nekim laboratorijima

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 10.10.2018.: Pozivam Vas da se ujedinite i povećate bratstvo. Pozivam Vas da sastavite, Poruke u kojima Vam Moja Majka ili Ja dajemo prirodne lijekove potrebne za vas da se suočite sa velikim pomorom, kugom, bolesti i kemijska trovanja kojima će te, kao Čovječanstvo biti izloženi, jer nije samo Priroda koja se buni protiv Čovjeka, nego i svi oni koji su se sa svojim sitničavim i sebičnim interesima urotili da istrijebe veći dio Čovječanstva.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 02.05.2018.: Kuga dolazi na Čovječanstvo, i Vi, moja djeco, znajte kako je spriječiti; ne zanemarujte moju pomoć suočavajući se sa onim što znanost neće moći odmah i pravodobno kontrolirati.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 28.09.2017.: Obećavam Vam pomoć. Ali pomoć moja djeco nije da Vam odobrim sve što želite i tražite, nego što je dobro za spasenje duše. Neki ljudi mole: “Gospodine, pogledaj na mene, i pruži mi ono što tražim od Tebe” i traže me stvari materijalne i ekonomske naravi, ili da uklonim bolesti, ne razmišljajući da je možda bolest, sredstvo kroz koje se ljudsko stvorenje vraća Meni.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 10.09.2017.: Moj narode, Sunce isijava opasne emanacije prema Zemlji; ne izlažite se Suncu, nepoznate bolesti uzrokovane od Sunca se pojavljuju.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 03.08.2017.: Neka od moje djece nisu iskusila teška vremena, ne znaju kako se suočiti sa glađu, ne poznaju represiju, ne poznaju očaj kada neposjeduju ono što je potrebno za kontrolu boli. Moja Majka vam je dala, i davati će i daje lijekove koje možete naći u Prirodi i s njima ublažiti i iskorijeniti bolesti. Tražite gdje ih možete pronaći – ne čekajte zadnji trenutak.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 29.05.2017.: Dominacija Varalice u svijetu je dogovorena od strane onih koji drže u ovom trenutku moć nad Čovječanstvom da objave rat, glad za države koje im ne ostvaruju prihod i šalju bolesti narodima koji im ne odgovaraju.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 15.01.2017.: Bolesti stvorene od Čovjeka su veliki izgovor za onečišćenje čovjekovog tijela sa lijekovima pripremljenima da upravo sporo uzrokuju smrt ljudskih bića.

Osobe s duševnim smetnjama prioritetna skupina za cjepivo protiv COVID-19 –  Klinika za psihijatriju "Vrapče"
Je li se Gospa referira na cjepivo protiv COVID-a, i njegove nuspojave? Također, nijedno od cjepiva protiv Covida-19 nije završilo treću fazu kliničkih ispitivanja. Treća faza razvoja Pfizer cjepiva bi trebala biti završena tek 6. travnja 2023.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 13.11.2016.: Bolesti poslane na čovječanstvo od zloupotrebljene znanosti će biti iznenadne i nepoznate.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 07.10.2016.: Djeco, vi ste zavedeni, ozbiljno zavedeni od strane velikih planetarnih organizacija koje su osnovane da Vam pomognu. Čovječanstvo je preuzeto u cilju eksperimentiranja sa različitom hranom, lijekovima i odjećom koje sadržavaju tvari štetne za ljudsko tijelo. Zbog ovoga smo Vas ranije pozivali na oprez prije jela, osobito jer je određena hrana u tolikoj mjeri otrovana da ljudsko tijelo reagira sa smrtnim ishodom.

Ujedinjeni narodi – Wikipedija
Projekcija moći i kontrole nad dijelom stanovništva se provodi najučinkovitije kroz institucije koje taj dio stanovništva obuhvaćaju (kako države za narode, tako svjetske institucije nad čovječanstvom), a krovna organizacija za najveći dio čovječanstva su Ujedinjeni narodi ili skraćeno UN (od tuda može biti realan interes elita da preuzmu svjetske organizacije koje kontroliraju najveći dio stanovništva).
UN je međunarodna organizacija inicijalno osnovana za održavanje mira i sigurnosti u svijetu, razvijanje dobrosusjedskih odnosa, ekonomsku suradnju, širenje tolerancije i promicanje poštivanja ljudskih prava i osnovnih sloboda čovjeka.
Osnovana 1945.g., sjedište joj je New York, SAD.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 26.06.2015.: Bolesti su u porastu i čovječanstvo nije toga svjesno, budite oprezni.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 29.05.2016.: Laboratoriji u rukama elite nastavljaju širiti kaznu za Moju djecu bolest se nastavlja.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 27.05.2015.: Ljudske-društvene strukture će se urušiti i ostati će samo Božanska Riječ. Ne vjerujte institucijama; ne vjerujte onima koji Vas upućuju da povjerujete da su oni spasenje čovječanstva. Krajnje je bitno da se učvrstite u spoznaji da ono što konzumirate i što Vas okružuje je dizajnirano od velikih institucija i korporacija, ne da vam pomogne, nego kako bi oslabilo vaš organizam i um, da iščeznete sa bolestima.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 12.03.2016.: Djeco, upoznajte me, tako će te biti ojačani mojim Duhom i biti ujedinjeni u formiranju jedinstvenog zida protiv neobuzdanog bijesa, protiv gladi bez presedana, protiv neizlječivih bolesti koje znanost ne može objasniti jer ne traži odgovore. Zbog ovoga, pazite na lijekove koje vam Moja Majka otkriva.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 14.01.2015.: Učite, pripremite se, razmatrajte o onom što vjerujete da je daleko ili nemoguće za čovjekovo razumijevanje. Gajite svoje znanje, bivate otrovani sporo i bez svijesti o tome, ne samo sa tvarima koje jedete nego i sredstvima za cijepljenje pripremljenima u laboratorijima sa jedinim ciljem uzrokovanja ozbiljnih bolesti u ljudskom organizmu u cilju eliminacije istog.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 04.08.2015.: Moj Narode, rat prilazi Čovječanstvu saveznici u ovom trenutku će izdati jedni druge. Kuga i štetočine će se pojavljivati jedno za drugim, jer to nije poslano od Mene; oni su stvoreni u laboratorijima. Moje Srce je u tolikoj boli zbog toga! Patim toliko zbog toga, patim toliko zbog čovjekove ludosti, zbog čovjekove ravnodušnosti prema svojoj braći!

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 19.08.2015.: Misteriozna bolest dolazi, koja će napasti živčani sustav. Moja Djeco, ostanite vjerni i imajte Vjere u Mog Sina i u pomoć ove Majke; primaknite se Mom Majčinskom Plaštu i pouzdajte se da nikada nećete biti napušteni od ove Majke.
NEMOJTE ME ZABORAVITI ZAZIVATI; NEMOJTE ME ZABORAVITI POZIVATI ZDRAVO MARIJO… (HAIL MARY MOST PURE, CONCEIVED WITHOUT SIN!

kravlje ludilo – NACIONAL.HR
Može li ubrizgavanje cjepiva dobivenog od stanica ubijenog nerođenog čovjeka dovesti do sličnih posljedica kao što je glad za profitom (pohlepa), dovela do pojave kravljeg ludila? Naime, kravlje ludilo ili goveđa spongiformna encefalopatija (GSE) smrtonosna neurodegenerativna bolest goveda. Bolest se prvi put pojavila u Velikoj Britaniji 1985. godine, kada je prije 60-ak godina porasla cijena soje i ribljeg brašna kojima su hranili životinje, Britanci su počeli proizvoditi mesno koštano brašno iz klaoničkih otpadaka ovaca i goveda.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 27.08.2015.: Biti će gladi i pošasti; vrućina će postati zagušljivo nesnosna, povećana zbog oružja. Ja, vaš Bog, Vas neću napustiti Moj Narode: Onog tko teži, onog koji se trudi sebe svladavati, da mi ne bude neposlušan, onog tko se kloni svih svjetovnih stvari da ne bi bio u iskušenju – jer taj zna da je slab i da može pasti – onog koji ostaje obziran na obrazloženja Moje Riječi. Ispunjavajte Moje Poslanje, ne djelujte protiv moje Žrtve u Euharistiji, svaki trenutak živite svjedočeći sve što Sam vam otkrio-objavio.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 05.09.2015: Djeco, vi koji spavate ne znajući odluke onih koji vladaju svijetom; vi koji spavate ne znajući napredak tzv. moderne znanosti, vi ste oni koji mogu prihvatiti što ne znate i štetu koji zloupotrijebljena znanost može dodati ovom, već toliko onečišćenom čovječanstvu. Pošasti će doći izvana(?), i čovjek znanosti ih neće biti u stanju iskorijeniti. Kada se čovjek otvori nepoznatom, u nepoznatom on iščezava.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 08.10.2015: Međutim ima toliko mnogo ljuskih bića, tako mnogo koje čujem kako okrivljuju Mog Sina za svoje bolesti, ili tragedije u obiteljima, oni krive Njega i preziru Njega još više! Ovo je arogancija/oholost koju sam sotona usađuje u duše kako bi prezirali/mrzili Mog Sina i pridružili se legijama sotone koji je pripremio pozornicu za Antikrista.

Zloupotrebljena znanost je prodrla u farmaceutsku industriju koja će se usuditi stvoriti cjepiva onečišćena virusima kako bi ljudska bića nosili smrt i bolest sa sobom.

Moja djeco, zašto se hranite i nastavljate hraniti smećem s kojim veliki transnacionalci (ljudi/korporacije) žele eliminirati većinu svjetskog stanovništva. Vi ste veliki pokus industrije hrane. NEMOJTE TO DOPUSTITI. VAŠE TIJELO JE HRAM DUHA SVETOGA I MORATE GA ŠTITITI I BRINUTI SE ZA NJEGA.

Georgia Guidestones -- mysterious instructions for the post-apocalypse
Granitni spomenik, podignut 1980.g. u okrugu Elbert u državi Georgiji, u SAD-u. Donosi 10 smjernica od kojih prva navodi “ODRŽAVATI SVJETSKO STANOVNIŠTVO ISPOD 500.000.000 U STALNOJ RAVNOTEŽI SA PRIRODOM” (!!!) / Izvor – ovdje:

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 14.10.2015.: Volim Vas Moja djeco, volim vas toliko da ću Vas nastaviti upozoravati. Morate biti pripremljeni; postoji bolest koja će napredovati i pogoditi izravno kožu Moje djece. To je oružje koje su stvorili u laboratorijima kako bi bilo aktivirano i napalo kožu Moje djece u trenutku razbuktavanja rata.

Moji voljeni, ne budite u strahu; u točno određenom trenutku, Moja Majka će vam pružiti što je Vam neophodno za borbu protiv svega što je stvoreno da vam našteti, ali morate ostati vjerni i u borbi svakog trenutka vaših života.

Komentar vidjelice: Braćo, Krist nas upozorava na virus koji će biti korišten kao biološko oružje, ali mi se pouzdamo u Božanski Blagoslov: Naša Majka će nas uputiti kako se boriti protiv ove bolesti, koju mi je Krist dopustio vidjeti u viđenju: Bila sam u mogućnosti vidjeti ljudsko stvorenje sa čirevima na koži i u velikoj boli; Vidjela sam Majčinu Ruku na inficiranom mjestu kako stavlja nešto kao list biljke i ozdravio je.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 13.02.2014.: Stopljeni u molitvi, Gospa mi reče: “Zdravo Marijo Najčistija”, i ja odgovorih: začeta bez grijeha. Tada mi reče: Voljena kćeri Mog Bezgrešnog Srca, Moje Srce gori sa ljubavlju za sve duše, neumorno pomažem i posredujem za svu Moju djecu. Za neke sam utjeha u bolesti, a za neke pomoć u teškim trenucima. Ja sam prijatelj, savjet, olakšanje, zdravlje duha i tijela, misli i srca. Ja sam poslušnost, nada, velikodušnost, vjera, mir, ljubav i radost. Neću napustiti nikoga, radije ću Vas čekati čeznutljivo da Mi otvorite vaša srca.

IZ DIJALOGA IZMEĐU BLAŽENE DJEVICE MARIJE I NJENE VOLJENE KĆERI LUZ DE MARIA: 10.03.2014.:
GOSPA: Ljubljena kćeri Mog Bezgrešnog Srca, prenesi mojoj ljubljenoj djeci: Narode Mog Sina, morate postati svjesni svega što Vas napada u ovom trenutku, morate se probuditi duhovno, i u svim drugim segmentima života, kao što je pitanje hrane, morate biti svjesni da vas ubijaju dan za danom. Hram Duha Svetoga (čovjekovo tijelo) biva napadano sa mnogim nepoznatim bolestima, i ove bolesti koje trpite sada su posljedica onečišćene hrane koju uzimate. Zemlja je potpuno bolesna…i vi se hranite sa bolesnim plodovima, ozbiljnih posljedica zlostavljanja Stvorenog svijeta od strane čovjeka, koji svijet Vam je otac ostavio u nasljedstvo. Jedete krivotvorenu hranu i ne brinete oko toga.

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 17.04.2014.: Tražio sam Vas tijekom crnih dana, sa sivim i hladnim vremenom, tijekom ovih dana kada je na vrata vaše Duše pokucala bolest, ispraznost ili usamljenost, pokucao sam Ja na vrata vašeg života; Došao sam…a vi ste Me odbacili, optužujući Me za sve što trpite.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA /05.01.2014.: Morate znati da je čovjekova hrana u ovom trenutku drugačija od hrane iz prošlosti i da ovo što sada koristite su oružja koja u ovom trenutku aktivno truju Vaša tijela, Moja djeco, tako da, ako ne padnete tako što predate svoju slobodnu volju zlu, vi padate kroz bolesti koje se potiču kroz ono što jedete.

This Infographic Shows How Only 10 Companies Own All The World's Food  Brands - GOOD
Ako razmišljate izbjeći osobni doprinos ovim velikim prehrambenim korporacijama, pokušajte kupovati od domaćih, lokalnih proizvođača hrane i možda prestati koristiti gazirana pića i visoko procesuiranu hranu. Vaše će Vam tijelo biti zahvalno dugoročno.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 25.06.2014.: Velika pošast neurona upravlja ljudima, preuzela je misli, rad i djelovanje ljudskih bića, njihovu svijest i podsvijest, ljudi reagiraju bijesno/ljuto. Čovjek je stavio po strani reagiranje kao ljudsko biće, dijete Božje, te se predao djelovanju sotone i njegovih saveznika, prepuštajući svoju slobodnu volju vlasti najnižih ljudskih nagona.

Komentar vidjelice: Naša Majka nam govori što uzrokuje zlo u čovjeku i što je loše za njega, bez da čovječanstvo to shvaća. Govori o neuronskoj pošaasti, zanemarivanoj od većine ljudi, ali je to nešto što proždire mnoge ljude u svakom trenutku i stalno. Čovjek je pod utjecajem od onog što ga okružuje. Naše tijelo je, u glavnini, sastavljeno od vode. Tako da zračenje djeluje negativno na čovjekovo zdravlje, kao radioaktivnost, kao valovi koje primamo od tehnologija koje koristimo. Otkrića koja dolaze od negativnih učinaka korištenja telefona, kompjutera i video igrica su stalna.

Sve ovo je u mogućnosti prodrijeti u neurone i izmjeniti čovjekovo ponašanje, pretvarajući ga nasilnim i ravnodušnim na stvarnost koja ga okružuje. Ova kuga traje do dan danas i nosimo je u svojim rukama
Braćo i sestre, ne možemo biti samo promatrači ove kuge, nego moramo djelovati da se dogodi promjena. Razina svijesti pojedinca, o tome koliko je ljudsko tijelo pogođeno ovim okolnostima, u isto vrijeme podiže svijest da duh također pati od sve ove invazije, jer smo mi oni koji to trpe, i vidimo kako se te okolnosti odražavaju u ubojstvima, nakon kojih počinitelj tek poslije ne zna zašto ih je počinio.

Današnji stupanj znanosti kaže otprilike da “…povećana uporaba mobilnih telefona i nedostatni podaci za uporabu mobitela duže od 15 godina, ukazuje na potrebu dodatnih istraživanja, posebice kod djece i mladih zbog dužeg vremena izlaganja tijekom života…” (dakle ne jamči se konačna istina po ovom pitanju). Više ovdje. Međutim to ne znači da sutra znanost neće otkriti veću-goru štetnost. Nadalje, svakodnevnim razvojem znanosti se otkrivaju “nove” istine, koje su u Bibliji davno zabranjene (npr. negativan utjecaj negativnih osjećaja za čovjekovo zdravlje, kao što su: mržnja, ljubomora, zavist i sl.)

NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST / 09.08.2014.: Ljudi na nezamislivoj ljestvici nasilja urušavaju ne samo duh nego i fizičko tijelo. Kada se djeluje protivno Mojoj Volji sustav se oslabljuje što će ih učiniti krhkim i neće se moći oduprijeti bolestima i izdržati velike kuge koje dolaze.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 11.10.2014.: Bolesti su obnovljene od onih koji služe antikristu i promatraju kako gospodarstvo propada. Zbog toga vas pozivam, Moja Djeco, da održavate zdravlje svog tijela kroz ono što Priroda nudi za Vaše dobro, da se suočite sa tekućim bolestima, koristiti Slatki /mirisni pelin (latinski: artemisia annua). Ne zaboravite da ova Majka ostaje budna na zlo koje opsjeda njenu djecu.

Slatki pelin – Wikipedija
Artemisinin koji nastaje u biljci i prvi je put izoliran 1971.godine i dugo se uspješno koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao sredstvo protiv malarije, te za jačanje imuniteta.

BLAŽENA DJEVICA MARIJA / 13.10.2014: Nepoznate bolesti nastavljaju napadati čovječanstvo, jedna za drugom, ali kako se budu pojavljivale pružiti ću Vam prirodna sredstva za bitku s njima. Otac je dao Čovjeku sve što mu je potrebno, ne samo da nastavi, uredi, unaprijedi znanost, nego da u Prirodi pronađe sve što je potrebno za održavanje dobrog zdravlja. Znam da će se neki od Vas suzdržati i neće se usuditi iskušati ono što se nalazi u prirodi i što Vam spominjem, jer čovjek, isto kao što se buni protiv Mog Sina i prezire Ga, i isto tako kao što poriče Mene, kao Majku, na isti način on poriče prirodna sredstva koja su pružena za njegovo dobro, i on će poricati da Majka korača ispred vremena i događaja koja će pogoditi Njenu djecu.

Navedene poruke predstavljaju samo dio objavljenih poruka, samo o pandemijama/bolestima/pošastima, a ostale poruke/viđenja obuhvaćaju mnoge segmente društva/života/stvarnosti koje vidimo da se odvijaju kako je prorečeno…nažalost. Više na: InvocationSpecialsLibraryPropheciesProphecie

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button